Automobili

Audi K5 – Nova generacija špijunirana, velike promene na vidiku!

Negde sledeće godine, Audi će predstaviti novu generaciju svog K5 krosovera . Već smo ga videli na testu ranije ove godine, a ovi novi snimci pokazuju da Audi nastavlja svoj razvoj. Ne znamo mnogo o modelu, ali se ne očekuje da će Audi drastično promeniti formulu. Međutim, dobiće novi stil iznutra i spolja i druga značajna ažuriranja.

Nove fotografije pokazuju da krosover i dalje nosi punu kamuflažu, ali obrisi skrivenih stilskih karakteristika počinju da se vide. Novi K5 će imati agresivno lice, sa istaknutom rešetkom sa jednim okvirom, okruženom novim otvorima za vazduh sa svake strane. Prednja svetla izgledaju uža, a novo lice se nalazi iznad širokog otvora na donjem braniku.

Galerija: Audi K5 špijunske fotografije
Novi špijunski snimci Audija K5 2024
13 Slike
Nema mnogo toga da se vidi pozadi sa njegovim tradicionalnim detaljima stila. Audi koristi zadnja svetla za naknadno tržište, koja će biti modifikovana pre početka proizvodnje. Par izduvnih cevi viri iz zadnjeg branika, ali ostatak dizajna ostaje sakriven ispod maskirnog omotača.

K5 izgleda malo veći od modela koji će zameniti. Međuosovinsko rastojanje takođe izgleda malo duže, što bi moglo značiti više tovarnog prostora i prostora za noge u drugom redu. Unutrašnjost još nismo videli, ali bi trebalo da bude prepuna ekrana, bezbednosne tehnologije, pomoći vozaču i najnovijih informacija i zabave.

Iako Audi ide ka električnim vozilima na baterije, motor sa unutrašnjim sagorevanjem će nastaviti da igra vitalnu ulogu u njegovom portfelju. Ovo uključuje K5 sledeće generacije; međutim, ne znamo detalje Audijevog plana pogona. Može se očekivati da će krosover ponuditi niz benzinskih i dizel motora koji će takođe imati blagu hibridnu pomoć. Audi će verovatno prodati plug-in hibridnu varijantu, a znamo da je potpuno električni K5 E-Tron takođe na putu.

Sledeći K5 je još uvek u ranoj fazi razvoja i ne očekujemo da će ga Audi predstaviti do sledeće godine. To znači da će se verovatno naći u dilerima negde u 2023. Audi će verovatno nastaviti da nudi K5 u karoseriji Sportback , koja će debitovati zajedno sa tradicionalnom karoserijom.

Povezani Clanci

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close
Close