Automobili

Fojerbah Porše – prvi pogled na GTL kupe

Kompanija Feuerbach Designvorks predstavlja prve slike svog modela pod nazivom Feuerbach Porsche GTL Coupe . Ovu kompaniju je 2019. godine stvorio izvesni Kristofer Rajc, unuk Ferdinanda Poršea. Ranije je bio glavni dizajner u Nissan Europe i Fiat -u . Takođe je radio za Alfa Romeo i Maserati .

NJegov prvi model je derivat Porsche 911 GT3 (997). Na prvi pogled, Feuerbach Porsche GTL Coupe ima šire zadnje blatobrane da izgledaju agresivnije. NJegov poklopac motora se odlučuje za drugačiji dizajn, kao i zadnja svetla koja su malo poboljšana. Čini se da je kompanija koristila izloženi ugljenik, ovaj materijal oblači usisivač vazduha kao i otvore poklopca motora. Prednje lice još nije otkriveno.

Nasuprot tome, Feuerbach Designvorks je objavio sliku unutrašnjosti. Otkrivamo prisustvo karbona, kože i alkantare. Ova kreacija nema ekran osetljiv na dodir, analogna instrumentacija je i dalje na mestu, a u centru se nalazi ručica menjača koja miriše na stare automobile. Brend tvrdi da će kupci moći da prilagode svoj automobil kako žele. Ako žele, mogu čak da dodaju rol bar i efikasnije kočnice za upotrebu na stazi.

Feuerbach Porsche GTL Coupe ima karoseriju od karbonskih vlakana koju je napravila kompanija Reitz. Pokreće ga atmosferski 4,3-litarski ravno-šest motor (napravljen ručno). Razvija najmanje 540 KS, ali je moguće dobiti i više ako ga opremite turbom. Pored toga, Feuerbach Designvorks kaže da će biti dostupna PDK automatska varijanta sa ručicama.

Da biste ovaj model dodali u svoju kolekciju automobila, moraćete da potrošite najmanje 550.000 dolara bez poreza . Naravno, ova cena ne uključuje nikakve opcije. Fojerbah Porše GTL je stoga rezervisan samo za određene privilegovane ljude, posebno jer će biti sastavljeno samo 25 primeraka.

Povezani Clanci

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close
Close