Automobili

Mansori preuzima Rolls-Roice Ghost

V12 takođe ima pravo na malu dozu dodatnih kopitara.
Rolls-Roice je svakako jedan, ako ne i suštinska luksuznih automobila. Poznat po svom opsežnom programu prilagođavanja, Rolls-Roice takođe može računati na nezavisne tjunere kako bi svoje modele učinili još bogatijima nego što već jesu. A među njima je očigledno Mansori , koji nema nikakve veze sa Rolls-Roiceom, ali koji uskače u priliku da svaki novi Rolls prođe u njihovoj radionici .

Najnoviji je Ghost, i jasno je da nas je Mansori, čak i ako je veoma razmetljiv kao preparat, već navikao na mnogo gore po pitanju lošeg ukusa . Ovaj Duh prima nekoliko ugljeničnih elemenata na nivou karoserije, koji se generalno lome sa prljavo belom bojom koja besprekorno štiti ceo automobil. Tako je prednje sečivo napravljeno od ugljenika, kao i bočne suknje, spojleri u nivou krova i prtljažnika i poklopac motora.

Rolls-Roice Ghost Bi Mansori Rear 3/4
11 Slike
Crno -belo je previše klasično za Mansori. Kao rezultat toga, dodali su nekoliko elemenata mešajući narandžastu i zlatnu boju rešetki i logotipu. Narandžasti, takođe ih nalazimo unutra, sve pomešano sa belom kožom radi prilično posebne asocijacije. Obod upravljača je narandžaste boje, kao i centralni naslon za ruke i deo olujnih vrata.

Ispod haube još uvek nalazimo čuveni 6,75-litarski V12 od Ghost-a, ali sa prilično široko revidiranom snagom. Zahvaljujući reprogramiranju, novim turbo motorima i novom izduvnom sistemu, snaga dvanaest cilindara ide sa 563 konjske snage i 850 Nm na 720 konjskih snaga i 1020 Nm . Dovoljno da omogući ovoj prelepoj bebi težine više od 2,5 tone da ubrza od 0 do 100 km / h za 4,4 sekunde .

Povezani Clanci

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close
Close