Automobili

Najlepši Ferari u Palm Biču od 26. januara

Najveći događaj samo za Ferari na svetu nije smešten u Italiji već na Floridi. Palm Beach Cavallino Classic Concorso d’Eleganza drži ovu razliku, ugošćujući Ferari iz svih epoha.

Od 26. do 29. januara u Palm Biču , ne morate da posedujete Ferari da biste uživali u događaju. Ovo poslednje je ove godine veoma posebno jer italijanski brend odaje počast 24 sata Le Mana , koji ove godine slavi 100. godišnjicu.

Među mnogim Ferarijima koji će krasiti travnjak za Konkurs u subotu 28. januara biće automobili koji su se godinama takmičili u Le Manu. Ferrari se prvi put pojavio u trkama izdržljivosti 1949. Ovogodišnji Cavallino Classic Concorso d’Eleganza, koji će se održati u hotelu Breakers, retka je prilika da vidite kako se neka od ovih specijalnih vozila okupljaju na jednom mestu.

Najbolji video snimci:

Luigi Orlandini, predsednik i izvršni direktor kompanije Cavallino i Canossa, kaže:

“Ferari je decenijama bio glavni protagonista Le Mana i osetili smo potrebu da proslavimo ovu neverovatnu prekretnicu sa sjajnom postavom Ferarija koji je ušao u istoriju najpoznatije trke na svetu. 2022. proslavili smo Ferarijev 75. godišnjice sa posebnim asortimanom automobila koji predstavljaju svaku godinu istorije brenda, sada želimo da odamo počast još jednoj ikoni moto trka: 24 sata Le Mana.”

Povezani Clanci

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close
Close