Automobili

Novi Mercedes SL, kabriolet se i dalje otkriva

Novi Mercedes SL, kabriolet se nastavlja predstavljati Potpuno novi kabriolet, u pravom smislu riječi: novi dizajn, nove tehnologije, novi motori. Dok čekamo da shvatimo kako će biti sastavljena čitava lista vijesti, opet smo pred novim špijunskim fotografijama. Fotografije na kojima se vidi manje kamuflirani viljuškar od onih viđenih posljednjih sedmica, kako bi nam pružili priliku da vidimo još neke detalje karoserije. 

Panamerički stil Kao što se očekivalo, prednja maska ​​se sastoji od vertikalnih traka, u znak poštovanja 300 SL Panamericana i u skladu sa sportskijim verzijama nedavnog Mercedesa, s velikim logotipom u sredini. Na dnu možete vidjeti razdjelnik. Straga je nestao lažni spojler patkastog repa, u korist čistijih i elegantnijih linija. Raspored četiri ispuha također se razlikuje od fotografiranog Mercedesa SL, ali naravno ne možemo reći koja će biti konačna konfiguracija. 

Možda će sve ovisiti o tome koji motor odaberete. Cabrio s potpisom AMG-a Kao što se već dogodilo sa SLS-om, novi Mercedes SL također će razviti izravno AMG-om, kako bi se podvukla sportska priroda njemačkog kabrioleta. Za nju inženjeri iz Affalterbacha proučavaju različite tipove motora, uključujući, očigledno, plug-in hibridnu varijantu. Njegovo ime bi trebalo biti SL73e 4MATIC + i kombinirat će twin-turbo V8 sa električnim, za ukupno 800 ks i ljepotu 1. 000 Nm obrtnog momenta. 

To će biti vrhovno područje, a ispod će se naći klasičniji SL63, sa samo V8 u verziji od 612 KS. Kao što je napisano na početku, debi bi se trebao održati tijekom 2021. godine, vjerojatno s verzijom od 612 KS, dok bi asortiman trebao biti dovršen do početka 2022. godine, godine u kojoj započinje marketing.

Povezani Clanci

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close
Close