Automobili

Šta ako bi novi BMV serije 5 izgledao ovako?

IAA 2021 Minhen emisija je naslovima proteklih dana sa debi novih koncepata i proizvodnju vozila. Ali to ne znači da proizvođači automobila ne rade na svojim sledećim proizvodima dok traje izložba. A pošto je Minhen uporište BMV -a, nije daleko od toga da je špijunirana nova generacija BMV -a serije 5 !

Nažalost, dva probna automobila snimljena ovde i dalje imaju privremena svetla sa zadnje i prednje strane. Njihova kamuflaža je identična, iako je jedan plug-in hibridni model, a drugi tradicionalni automobil sa motorom sa unutrašnjim sagorevanjem. Unutrašnjost je i dalje jako kamuflirana i ne vidi se mnogo sa otvorenog vozačevog prozora.

Galerija: Nove špijunske fotografije BMV serije 5
Novi BMV serije 5 ponovo je špijuniran
27 Slike
Kako je sve više novih BMV modela opremljeno najnovijim sistemom iDrive, može se zamisliti da će nadolazeća Serija 5 takođe implementirati tehnologiju koja je prvi put viđena u iKs električnom SUV -u . To znači da će kontrolnom tablom dominirati dva velika ekrana sa ažuriranim softverom sa novim aplikacijama i funkcijama. Nažalost, prerano je za testiranje modela sa izloženim enterijerom.

Što se tiče raspona motora, nova serija 5 biće ponuđena sa porodicom termičkih, hibridnih, plug-in hibridnih i električnih motora . Elektrifikacija će biti glavni cilj, a PHEV i 100% električne verzije će primiti najviše inovacija i poboljšanja. U gornjoj galeriji možemo videti model sagorevanja i PHEV.

Kombinujući sve što smo do sada videli u fazi istraživanja i razvoja nove BMV serije 5, napravljena je ilustracija koju vidite na glavnoj slici ovog članka. Otkrivamo malo izdašnije dimenzije i prednje lice sa novim elegantnim farovima. Šta misliš ?

Povezani Clanci

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close
Close