Automobili

Electra brze stanice za punjenje za korisnike Louvre Hotels Group

Kada je lansirana 2021. godine, Electra je imala za cilj da postavi 80 tačaka za brzo punjenje u Francuskoj do kraja 2022. godine.

Nakon inauguracije svog prvog terminala u Aubervilliersu (93) prošlog februara, Electra se sprema da otvori drugu tačku za punjenje u regionu Liona.

Ali nedavni sporazum potpisan između Electre i Louvres Hotels Group omogućiće kompaniji koju su suosnivali Julien Belliato, Augustin Derville i Aurelien de Meauk da značajno razvije svoju mrežu.

Zaista, do kraja godine, 20 Electra stanica za punjenje biće instalirano na lokacijama nekoliko objekata kojima upravlja Louvres Hotels Group (Premiere Classe, Kiriad, Campanile, itd.) u saradnji sa Veboostom, još jednim start-upom koji je pokrenuo hotelska grupa da posebno upravlja razvojem električnih terminala na parkingu svojih objekata.

Terminali dostupni svima
Električne stanice su opremljene punjačima od 150 do 300 kilovata (kV). Terminali instalirani u okviru partnerstva sa Louvres Hotels Group će se snabdevati zelenom električnom energijom iz obnovljivih izvora energije.

Biće dostupni svima, bilo hotelskim gostima, pojedincima u prolazu ili čak profesionalnim voznim parkovima (taksiji, VTC, itd.), po ceni od 0,44 evra po potrošenom kilovat satu.

Povezani Clanci

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close
Close