Uncategorized

Jaguar F-Type, novi će biti hibrid srednjeg motora

U ovoj neobičnoj konfiguraciji trebao bi stići za tri ili četiri godine. Nadam se da je istina
Nedavno su objavljene mnoge špijunske fotografije onoga što će najvjerojatnije biti Jaguar F-Type restyling koji će stići 2020. Međutim, ovim korakom želimo ići dalje i zamišljamo kako će nova generacija jednog od najboljih najpopularniji turizam na tržištu. Neke glasine sugeriraju da bi ovo moglo usvojiti konfiguraciju motora s srednjim motorom, baš kao što je to Chevrolet činio za Corvette C8.

Inspirisan C-X75 filma “Spectre”
Prema Autocaru, novi Jaguar F-Type mogao bi biti inspirisan linijama prekrasnog koncepta C-X75. U stvari, Ian Callum, bivši dizajnerski direktor Jaguara, nedavno je prokomentirao objavu na Twitteru kako bi koncept korišten za film o Jamesu Bondu “Spectre” mogao nadahnuti buduće sportove poboljšavajući oblike F-Typea i učinivši ih još više senzualna.

Prikazivanje koje vidite na fotografijama jasno je inspirisano konceptom srednjeg motora, a to se lako vidi s prednje strane – s rešetkom koju je iz I-Pace električne uzeo u profil. Vrijeme će pokazati hoće li se ova dizajnerska vježba približiti stvarnosti, ali gledajući rezultat, nadamo se da će tako i biti. S obzirom da Jaguar radi na restilizaciji F-tipa, nova generacija neće stići prije tri ili četiri godine.

Hoće li biti hibrid?
Kuća se još ne bi odlučila hoće li zadržati prednji motor ili ga pokretati centralno, ali mislimo da zadnja formula može biti najviše akreditirana za prilagodbu hibridne konfiguracije. Kaže se i da može biti potpuno električan, ali ne vjerujemo da je “britanski” rival Porschea 911 spreman na ovaj korak odmah.

U međuvremenu, F-Type restyling stiže 2020. godine, s najsnažnijim SVR-om koji bi mogao montirati BMW-ov motor kako bi zamijenio 5-litreni V8 sa 5-litrenim motorom.

Fotogalerija: Novi Jaguar F-Type, renderiranje


Povezani Clanci

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close
Close