Automobili

Jeep Renegade i Compass, ovde su Upland Cross i High Altitude

Asortiman modela Jeep Renegade i Compass obogaćen je sa dva nova nivoa opreme. Upland Cross verzija stiže za 4ke plug-in hibridne verzije , dok High Altitude varijanta debituje samo za 130 HP benzinski blagi hibrid Compass .

Oba nivoa opreme fokusiraju se na različite estetske detalje kako bi se dodatno razlikovala dva najprodavanija elektrificirana SUV-a u Italiji.

Zadužbina
Nivoi opreme Upland Cross i High Altitude zasnovani su na ograničenom nivou opreme, ali imaju dodatne detalje o potpisu. Upland Crosses imaju MetaKrome završne obloge bronzane boje na prednjoj strani, ventilacione otvore za klimatizaciju i prednje zvučnike. Na brodu su i ekskluzivna sedišta od crne tkanine sa bronzanim umetcima i volan od tehno kože.

U Compass High Altitude, s druge strane, nalazimo nove crne detalje i branike u boji karoserije, pored 19-inčnih sjajnih crnih aluminijumskih felni. Unutrašnjost ima poseban izgled, sa sedištima od tkanine i vinila sa crvenim šavovima, koji se takođe protežu duž cele instrument table.

Standardna oprema uključuje puna LED prednja svetla sa automatskim dugim svetlima, svetla za maglu i krovne šipke. Infotainment je 8,4” na Renegade-u i 10,25” na Compass-u i oba su kompatibilna sa Android Auto-om i Apple CarPlai-om. Sistemi za pomoć vozaču uključuju upozorenje na sudar, pomoć u traci i prilagodljivi tempomat.

DŽipovi su dostupni u Alpine Vhite , Black i Colorado Red, kao iu novim bojama Sting Grei i Shade Blue, koje se sve (osim crne) mogu kombinovati sa dvobojnim krovom.

Motori i uvodna ponuda
Što se tiče motora , podsećamo da su plug-in hibridi opremljeni baterijom od 11,4 kVh u kombinaciji sa 1,3 turbo benzinskim motorom sa ukupno 240 KS i električnim dometom od oko 50 km. Compass e-Hibrid, s druge strane, vidi prisustvo motora od 130 KS i 240 Nm 1.5 u kombinaciji sa novim 7-stepenim automatskim menjačem sa dvostrukim kvačilom .

Renegade i Compass 4ke se takođe nude sa formulom finansiranja sa ratama od 249 evra i 299 evra mesečno, oba uključujući Easi Vallbok i dve godine redovnog održavanja.

Compass e-Hibrid, s druge strane, može se kupiti od 249 evra mesečno, takođe uz dvogodišnje održavanje uključeno u ratu. Za više informacija o uslovima promocije, međutim, predlažemo da pogledate zvaničnu veb stranicu Jeep-a.

Povezani Clanci

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close
Close