Uncategorized

Novi BMW M3 Touring, ovdje je gotovo “otkriven”

Prednja je strana limuzine, ali napokon možete vidjeti i nešto više Iako smo već bili u posjedu službenog teaser-a i videa prvog izdanja u pokretu BMW-a M3 Touring, još ga nije bilo moguće sažeti.

 Bar do sada. 

. Ono što

sprijeda nos automobila vrlo podsjeća na limuzinu. Prisutni su i velika rešetka s dvostrukim bubregom i izbočina nape. Usisi zraka na braniku daju automobilu veću ravnotežu. 

U uglovima se nalaze i male vertikalne proreze, korisne za hlađenje kočnica. 

Straga je sve malo skrivenije, čak i ako se blatobrani čine malo širim od standardnog Touringa serije 3. Izgled dvostrukog para ispušnih plinova jednak je sedanu. 

Daljnje pretpostavke Novi M3 trebao bi biti opremljen 3.0-litarskim šestougaonim motorom i bit će dostupan u osnovnoj verziji sa 473 konjske snage (353 kilovata). 

U planu je ručni mjenjač sa šest brzina ili, alternativno, osmostepeni automatski. Verzija Competition proizvodiće 503 ks (375 kW) i imaće isključivo automatski mjenjač. 

Čini se da će u budućnosti, pored pogona na zadnje točkove, stići i integralni. Budući da ćemo ovaj automobil vidjeti na tržištu najranije do kraja 2022. godine, nikad ne recite nikad.

Povezani Clanci

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close
Close