Automobili

Prethodni dizajn: Široki komplet za Ford Ranger

Pokup nam se nikada pre nije činio tako uskim
Prvo i najvažnije, stručnjaci kompanije Prior Design iz Kamp-Lintforta na Donjoj Rajni tradicionalno objavljuju naslove sa spektakularnim kompletima karoserije za široka tela za skupe i često moćne sportske automobile ili luksuzna vozila. Najnoviji puč: Još jedno rešenje u obliku bubrega za novi BMV M3 / M4 .

Ali, naravno, tim oko vlasnika i glavnog dizajnera Andreas Belzek podjednako se dobro slaže sa “prizemnijim” osnovnim vozilima. To još jednom dokazuje potpuno novi komplet širokog karoserije za Ford Ranger . Kopija na priloženim fotografijama pokazuje kako verzija Vildtrak-a izgleda sa njom.

Komplet se ne sviđa samo podešavanju navijača, već bi takođe trebalo da pronađe prijatelje u ciljnim grupama koji više vrednuju praktične aspekte, poput šumara, vatrogasaca ili ljubitelja terena. Na kraju, vozači koji redovno voze sa utabanih staza često se oslanjaju na izdašno dimenzionisane kombinacije točkova / guma.

Osmerodelne rakete blatobrana nude dobre osnovne zahteve: Uostalom, oni ne samo da osiguravaju jak i moćan izgled, već i povećavaju raspoloživi prostor za terenske bicikle u KSL formatu.

Kao dodatne komponente za komplet, Prior Design je dizajnirao prednju masku – opciono sa velikim logotipom Prior od ugljenika – kao i krovne dodatke sa dodatnim LED svetlima, novi zadnji branik sa predloženim difuzorom i spojler za zadnja vrata. Na zahtev, čitav komplet za telo dostupan je u verziji sa pravim karbonom – za posebno ekstravagantan i visokokvalitetan izgled.

Montaža se može izvršiti direktno na licu mesta u kompaniji Prior Design ili u partnerskoj radionici. Ako je potrebno, Prior Design može naravno izvršiti i širok spektar dodatnih konverzija.Na primer, točkovi za različite zahteve dostupni su u dimenzijama 18, 19 ili 20 inča, kao i sa drumskim ili terenskim gumama.

Što se tiče šasije, mogu se primeniti i podizanje i spuštanje. I na kraju, ali ne najmanje važno, individualna završna obrada enterijera najfinijim materijalima bilo kog izbora, kao što su alkantara, nappa koža ili karbon, takođe nije problem.

Povezani Clanci

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close
Close