Automobili

Burstner predstavlja svoje nove kampere za leto 2022

Burstner najavljuje proširenje svog asortimana kompaktnih vozila za slobodno vreme . Nemački proizvođač rekreativnih vozila sa sedištem u Kelu strateški proširuje svoju ponudu u ovom segmentu koji se brzo razvija.

Novo za proleće je Copa C 500 4k4. Nakon uspešnog lansiranja Copa compact MPV 2021. godine, Burstner je lansirao master plan kao Allroad vozilo godinu dana kasnije sa konverzijom u standardni 4k4. Ovo novo multifunkcionalno Allroad vozilo je dizajnirano za labav i klizav teren kao što su pesak, sneg ili mokra trava, dajući mu veću sigurnost i raznovrsnost.

Vozilo, bazirano na Ford Transit Custom , je specijalno konvertovano za ovu namenu i opremljeno opcionim Allroad paketom (gume sa velikim žlebovima, rešetka u “trail” dizajnu, zaštita ispod). Copa C500 4k4 će biti dostupan u Nemačkoj od 57.270 evra (osnovno vozilo i 4k4 osnovni paket).

Takođe novo u asortimanu Copa, od leta 2022, druga, duža verzija, Copa C 530 sa zadnjim krovom. Dodatna dužina od 30 cm daje Burstneru mogućnost da, između ostalog, ponudi kupatilo sa sklopivim umivaonikom i fiksiranim kasetnim toaletom, priključnom tuš kadom sa zavesom za tuširanje i slavinom na izvlačenje koja funkcioniše kao glava za tuširanje. . Svi Copa rasporedi su standardno opremljeni panoramskim krovom za spavanje.


Lineo je naziv za novi asortiman u Burstner segmentu kamp kućica. Ova nova gama, zasnovana na Ford Transit, opremljena je slično trenutnoj liniji Campea. Posebnost: delimično zagrejan dupli pod kao dodatni prostor za odlaganje. Lineo C 590 je dugačak 5,98 cm i biće dostupan u Nemačkoj od septembra 2022. po ceni od 48.690 evra. Još uvek nije doneta odluka o drugim konfiguracijama.

U seriji Eliseo, C 644, peti dodatni izgled sa visokim komforom, obogaćuje portfolio. Ima okruglu trpezariju pozadi i padajući krevet iznad. Spuštena na isti nivo kao i zadnji nastavak, površina za spavanje se proteže do izuzetno izdašne dimenzije. Trpezarija se takođe može pretvoriti u krevet. U ovakvom “krevetu na sprat” 2 k 2 osobe mogu udobno da prenoće.

Povezani Clanci

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close
Close