Automobili

Fiat Toro smanjuje ponudu, Strada je i dalje lider u Brazilu

U našim krajevima, tema pick-up-a za Fiat ostaje trnovita, posebno nakon poslednjeg neuspeha Fulbeka, ali u inostranstvu, a posebno u Južnoj Americi, muzika je sasvim drugačija.

Odatle, tačnije iz Brazila , stižu ažuriranja za dva najpopularnija modela, Strada i Toro, jedan koji se bori za liderstvo na ogromnom brazilskom tržištu, a drugi koji se bori sa ažuriranjem asortimana koje verovatno krije širu strategiju.

Bik 2023: više opcija, manje alternativa
Novi cenovnik Fiat Toro , kompaktni model razvijen na istoj osnovi kao i Jeep Cherokee, izdvaja se po eliminaciji vrhunske kombinacije sa dvolitarskim turbodizel motorom, AT9 automatskim menjačem i Freedom opremom.

Odluka da se asortiman Toro pojednostavi verovatno je posledica želje da se stvori prostor u koji bi se uveo još jedan model bez stvaranja preklapanja. Novi pikap o kome je reč trebalo bi da bude derivat Peugeot Landtreka, napravljen na kineskoj bazi, što bi se uklopilo tačno u taj raspon cena i performansi.

Istovremeno, Fiat Professional je takođe revidirao cene i opremu u asortimanu. bolje opremanje nekih Endurance verzija koje su sada bolje opremljene električnim krovom sada kao standard, i brisanje nekih paketa.

Nadmoć se probija
Što se Strade tiče, podaci prikupljeni o prodaji svrstavaju je među najprodavanije modele, pa čak i na prvo mesto na parcijalnim rang listama čak osam brazilskih država , ispred Toiote Hiluk , Chevrolet Onik limuzine i Tracker SUV-a.

Povezani Clanci

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close
Close