Uncategorized

Ford Kuga plug-in hibrid, dokaz stvarne potrošnje

Snažan i efikasan kao i nekoliko drugih, punjivi SUV na dodir uvjerava tko ga vozi, Ford uzdrmava nedavnu povijest stupaca stvarne potrošnje Rome-Forlì i čini to efikasnošću novog Kuga Plug-in Hybrida.

 Kompaktni, ali ne previše SUV koji koristi 2,5 Atkinsonov benzinski motor i električni kombinirani s punjivom baterijom na utikaču za postizanje izvrsnih rezultata.

Iznenađujuće je da novi Ford Kuga PHEV uspeva donijeti kući izvrsnu prosječnu potrošnju od 3,80 l / 100 km (26,32 km / l) u standardnom putu od 360 km. Da biste to učinili, očito koristite električnu energiju sadržanu u bateriji od 14,4 kWh koja se puni prije polaska, a to je dovoljno za 65 km izvan Rima, a zatim benzin.

Na ovaj način izdacima od 19,55 eura za gorivo dodaje se 3,31 eura za električnu energiju, što ukupni rashod iznosi 22,86 eura, a vrlo malo za kategoriju. Pretpostavke ispod prosjeka Prođite kroz rang stvarne potrošnje da vidite kako 3,80 l / 100 km novog hibridnog Ford Kuga plug-a stavlja ga na šesto mjesto ljestvice priključnih hibrida. 

Bolji nego što je to učinio, između SUV-a i crossovera, samo kompaktniji Kia Niro Plug-in Hybrid sa 3,30 l / 100 km (30,3 km / l), dok se MINI Cooper SE ALL4 pokazao mnogo manje učinkovitim Countryman i Audi Q5 55 TFSI i quattro (oba na 5,25 l / 100 km – 19,0 km / l), kao i Mitsubishi Outlander PHEV od 5,95 l / 100 km (16,8 km / l).

Iznenađujuća efikasnost Ford Kuga 2.5 Plug-in Hybrid 2WD u kombinaciji je s dobrom cjelokupnom izradom što ujedno znači i zadovoljstvo u vožnji. Sasvim udoban, vrlo prostran i praktičan u svakodnevnoj upotrebi, ovaj novi elektrificirani Kuga dokazuje se okretno i brzo zahvaljujući svom 225 KS ukupno, pa čak i kada putujete u čisto električnom režimu može dobro gurnuti. 

Bolji je samo kapacitet dizala (vidi naš test # zašto ga kupiti), a čini se da se i sustav održavanja traka poboljšava.

Povezani Clanci

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close
Close