Automobili

Irmscher Opel Mokka (2021) sa masivnim delovima tela

Koherentna optika, a opet sa jasnom diferencijacijom
Nova Opel Mokka će početi početkom 2021. . Pre nekoliko nedelja, Irmscher je predstavio program za podešavanje sa kompletom karoserije i odgovarajućim felnama. Razvijen je zajedno sa Opelom i pridaje veliku važnost dizajnerskom jeziku koji odgovara originalu.

Prednja strana prikazuje elemente poznate iz proizvodnog modela, kao što su farovi i rešetka vizira , kao i usis vazduha ispod. Ali i razlika je jasna. Posebno je uočljiva nisko postavljena prednja pregača, koja uokviruje donji usis vazduha odozdo.

Na bočnoj strani je crvena linija na krovu i obimni dodaci za pragove. Zadnja pregača je na istoj visini kao i delovi pragova i takođe zauzima njihov jezik dizajna. Izražajni krovni spojler i karakterističan difuzor prate se pozadi. Irmscher ne kaže da li se difuzor takođe uklapa u električnu verziju Mokke bez ispušnih plinova .

Posebno dizajnirani naplatci nazvani su Cosmo Star i imaju ravne žbice. Imaju dimenzije 7,5k19 inča i dostupni su sa dijamantski poliranim površinama („ekskluzivno“) i u crnoj boji („crno“). Kompletni točkovi sa gumama od 225/45 19 inča takođe su namenjeni poboljšanju upravljanja – baš kao i spuštanje za oko 30 milimetara. Inače, Irmscher nudi točkove sa imenom Turbo Star . I ovde je reč o kompletnim točkovima, koji se mogu naručiti u verzijama u boji „ekskluzivno“ i „crno“.

Takođe postoje opsežne modifikacije u unutrašnjosti, kao što su pragovi vrata, kompletna kožna oprema proizvođača Irmscher i visokokvalitetni tepisi od velura.

Za lansiranje na tržište, stručnjaci za podešavanje žele da predstave ograničeni specijalni model nazvan i Line . Osnovna verzija Irmscherove moke pod nazivom GS postaje GS i Line varijanta .

Tjuner Irmscher iz Remshaldena (oko 15 kilometara istočno od Stuttgarta) pretvorio je više od 500.000 vozila otkako je osnovan pre više od 50 godina. Novi komplet karoserije i druge opcije prilagođavanja dostupni su kod svakog Opel Irmscher distributera kao delovi za naknadnu prodaju i kao kompletni posebni modeli. Takođe je moguće kupiti delove na veb lokaciji Irmscher.

Povezani Clanci

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close
Close