Automobili

Izašla je nova Honda Civic Tipe R

Ona stiže sledeće godine.
Prošlo je dosta vremena od kada su naši fotografi nisu sreli prototipa narednom Honda Civic Tipe R . Sada je gotovo! Evo šta će uskoro biti jedan od retkih sportskih automobila sa vučnom snagom većom od 300 ks na tržištu.

Na prvi pogled ovaj prototip ima pravo na proizvodno telo, ali naravno sve je skriveno gustom kamuflažom tako da ništa ne možemo videti. Svejedno napominjemo da nova Honda Civic Tipe R neće imati isti spojler ili ista krila kao odlazeća generacija. Međutim, zadržava tri izduvne kanale, kao i usis vazduha na haubi.

Čini se da su različiti prikazi ilustratora prilično bliski stvarnosti. Dovoljno ih je posmatrati da biste dobili manje-više predstavu o novoj Hondi Civic Tipe R.

Iako je informacija malo, japanski proizvođač je već najavio da će prezentacija njegovog novog sportskog automobila biti održana sledeće godine. Takođe je rekao da će biti dostupan samo ručni menjač , što će neizbežno oduševiti puriste. Što se tiče motora, Civic Tipe R može zadržati istu mehaniku, ali sa nekoliko dodatnih konja za poboljšanje performansi.

Podsećanja radi, Civic Tipe R pokreće 2,0-litarski četvorocilindrični motor koji isporučuje 320 ks. Zvukovi hodnika šapću da se Civic Tipe R Hibrid nalazi u kutijama snage 400 KS zahvaljujući doprinosu električne energije. Ovu glasinu treba uzeti sa rezervom, ova hipotetska verzija nikada nije zvanično pomenuta.

Honda Civic Tipe R ima otvoreno polje jer ima jednog konkurenta manje. Zaista, Renault Megane RS . više se neće prenositi u toplotnom obliku.

Povezani Clanci

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close
Close