Automobili

Jaguar i Baracuta su pokazali najmoderniji E-Pace

Dva britanska brenda – proizvođač automobila Jaguar i proizvođač odeće Baracuta – obećali su da će sastaviti Novi klasični vodič. Kao deo ove saradnje, kompanije su kreirale specijalnu verziju E-Pace crossovera.

Kao osnovu, uzeli su plug-in hibridnu modifikaciju P300e od 309 konjskih snaga, sposobnu da pređe do 55 kilometara sa isključenim motorom. Krov, paneli na vratima i pod prtljažnika bili su ukrašeni kariranom šarom, a zadnja stakla, nasloni za glavu i unutrašnje lampe ukrašeni su amblemom Barakute. Uključuje Baracuta G9 Jaguar jaknu sa Jaguar vezom na rukavu i prilagođenim logotipom Jaguar k Baracuta sa unutrašnje strane. Primorani smo da razočaramo modove: krosover je napravljen u jednom primerku i, očigledno, nije namenjen za prodaju.

Podsetimo, pre nešto više od godinu dana, Jaguar E-Pace je prošao kroz prvi restiling , a ovog leta je ušao na rusko tržište . Nemamo dostupan hibridni krosover, ima samo par benzinskih i jedan dizel „turbo četvorka“. Pored tradicionalnih nivoa opreme S, SE i HSE sa i bez paketa R-Dinamic, postoji R-Dinamic Black verzija sa dodatnim crnim dekorom. Do danas je minimalna cena modela uspela da poraste na 4.121.000 rubalja.

Saradnja prevazilazi stvaranje jedinstvenog Jaguar Baracuta E-Pace i njegove odgovarajuće jakne. Partneri su krenuli na četvoromesečnu evropsku turneju koja je obuhvatala Veliku Britaniju, Nemačku, Španiju, Poljsku, Austriju i Italiju sa raznim poznatim ličnostima, umetnicima i blogerima koji su tražili inspiraciju „da dizajniraju za sledeće generacije“. Svako može da ga gleda preko interaktivnog portala The Nev Classic Guide. Putovanje će se završiti u februaru na Milanskoj nedelji mode.

Povezani Clanci

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close
Close