Automobili

Još gore: ovdje je Ford Mustang Mach-E GT sa 465 KS

Električni SUV stiže u najsportskijoj verziji s dva motora, baterijom od 98,8 kWh, dometom od 500 km (i besplatnim punjenjem). Ford Mustang Mach-E, vjeran imenu koji se odnosi na sportsku tradiciju kuće, predstavljen je u Europi čak i u snažnijoj GT verziji. 

Električni terenac, koji će s manje pogonjenim varijantama na tržište stići u prvom dijelu 2021. godine, također će na listu uključiti ovu varijantu visokih performansi do kraja sljedeće godine, pogonjen s dva elektromotora i jakim od 465 KS. 0-100 u 3 “7 Automobil, čiji je cilj ne previše tajno ratovati na Teslinom modelu Y Performance, opremljen je izdašnijom baterijom od dvije koje su dostupne s modelom, ima 376 litijum-jonskih ćelija za ukupnog kapaciteta 98,8 kWh. Garantuje se na 8 godina ili 160. 000 km i može se puniti snagom do 150 kW. 

Ford Mustang Mach-e GT Ford Mustang Mach-e GT Europe 9 Fotografije Baterija napaja dva električna agregata, po jedan na svakoj osovini, koji takođe garantiraju pogon na sve točkove. kao što je spomenuto, razvijaju maksimalnu snagu od 465 KS i isporučuju 830 Nm obrtnog momenta. Automobil može sprintati od 0-100 za samo 3 ”7 i postići maksimalnu brzinu od 200 km / h, a s punim elektronom može preći i do 500 km (prema odobrenju WLTP). 

Baterija: 98,8 kWh Doseg: 500 km (WLTP) Brzina punjenja: do 150 kW Maksimalna snaga: 465 KS Maksimalni obrtni moment: 830 Nm 0-100: 3 “7 Maksimalna brzina: 200 km / h Posebne boje i aktivno vešanje Estetski, Ford Mustang Mach-E GT može se prepoznati po crnoj masci, specifičnim aerodinamičnim dodacima, 20 “kotačima, povećani sistem kočenja crvenim čeljustima, a sportski ovjes s aktivnim ovjesom MagneRide. 

Ali da biste bili još uočeniji, možete odabrati jednu od dvije posebne boje karoserije: cyber narančastu ili grabber plavu. Unutra se, pored sportskih sjedala i kožnog volana, nalazi i multimedijski sistem Sync s 15 ”vertikalnim ekranom koji uvodi čitav niz dodatnih funkcija posvećenih električnoj prirodi automobila.

 Ford je već pet godina besplatno dopunjavao da će svi evropski kupci koji kupe Ford Mustang Mach-E GT 2021. godine uključiti besplatnu petogodišnju pretplatu na FordPass Charging Network s kojom mogu nadoplatiti automobil na 155.000. stupovi razasuti po cijeloj Europi. Ovome je dodata besplatna godina pretplate na Ionity.

Povezani Clanci

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close
Close