Automobili

Ko želi da se pozabavi obnavljanjem Lamborghini Countacha?

Lamborghini je oživeo jedan od svojih najpoznatijih modela, Countach. Nažalost, sve planirane kopije su već rezervisane, a ako apsolutno želite da imate Countach u garaži, možete se obratiti prvom modelu koji danas košta više ili manje od pola miliona evra .

Pronašli smo najjeftiniji Lamborghini Countach na tržištu. Uz ovako nisku cenu, možete zamisliti da postoji kvaka, inače, slika koju koristimo za ilustraciju članka govori sama za sebe. Ovu kopiju je potrebno obnoviti, pa ćete nakon kupovine morati isplanirati značajan budžet kako bi Countach povratio sav sjaj.

Galerija: Na prodaju Lamborghini Countach 5000 S
Lamborghini Countach 5000 S.
6 Slike
Tačnije, to je Lamborghini Countach LP500 S , takođe poznatiji pod imenom 5000 S. To je evolucija prvog Countacha intervenisanog 1982. godine, između ostalog ima veći motor i poboljšani enterijer.

Prema saopštenju, ovaj Countach je vodio miran život do 2008. Te godine je odnesen bodibilderu na potpuno skidanje, novu boju karoserije i preuređenu unutrašnjost. Kompanija je započela posao na zahtev vlasnika, nažalost, usput je bankrotirala ostavljajući ovaj Countach golim.

Kupiti ga znači nastaviti rad koji je započela limarska radnja. Prodavac precizira da će se automobil prodati kompletan, ne nedostaje mu nijedan deo suprotan onome što bi se moglo pomisliti iz samog posmatranja fotografije. Na kraju, to je više montažni posao, još uvek morate znati trikove zanata.

Pošto je prešao skoro 62.000 km , Historics procenjuje da će se ovaj Countach prodati za između 145.000 i 180.000 funti (između 170.000 i 211.000 evra).

Povezani Clanci

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close
Close