Automobili

La cabrio vintage per andare in fuoristrada

Za neke je sloboda putovanje automobilom s vjetrom u kosi. Za druge, uhvatite se u koštac s rutama izvan cesta, dosežući mjesta koja su većini nedostupna. Iz ove jedinstvene mješavine u svijetu rođen je Ares Defender Cabrio, terensko vozilo s mekanim krovom temeljeno na Land Rover Defenderu.

Zvijer koja se može prilagoditi u svakom detalju, za one koji žele spojiti ekskluzivnost s avanturom.

Off-road sa stilom
Ono što karakterizira Ares je sustav mekog krova koji se može ukloniti, koji vam omogućuje transformaciju vašeg Defendera iz terenskog vozila stare škole u kabriolet za avanturu u samo nekoliko sekundi. Izgled automobila potpuno je redizajniran od strane Style Centera tvrtke razbijanjem strukture automobila donatora i umetanjem karbonskih vlakana i aluminijskih ploča.

Za daljnji dašak modernosti ne nedostaje LED svjetala, dok se još jedan važan dio transformacije tiče interijera. Sjedala se mogu pohvaliti ugrađenim sigurnosnim pojasevima, dok su presvlake od kože i karbonskih vlakana u potpunosti izrađene po mjeri. Zapravo, kupci mogu odabrati 20 boja kože, 45 alcantare i 27 opcija veza, što svaki primjerak čini pravim unikatom.

Klasični V8
Ares Defender Cabrio pokreće 5.3 V8 sa 355 KS i 519 Nm, koji ima namjensku kontrolnu jedinicu i sportski filter zraka. Automatski mjenjač ima 6 brzina, dok su amortizeri električno podesivi za odabir željene konfiguracije, od najtvrđe za cestovne rute do najmekše za off-road.

Naravno, kao pravo terensko vozilo koje poštuje sebe, vučna snaga je pogon na sve kotače sa smanjenim stupnjevima prijenosa. Oprema ovog originalnog Land Rovera uključuje i 18″ aluminijske naplatke Ares Modena na gumama Cooper Discoverer 305/70 R18 te kočioni sustav s diskovima od 265 mm i čeljustima sa šest klipova.

Cijene Ares ne priopćava, no ipak je potrebno prvotno ateljeu osigurati “donatorski automobil” koji služi kao temelj za cijeli niz obrada i prilagodbi.

Povezani Clanci

Back to top button
Close
Close