Uncategorized

Land Rover Defender, 16. jula otvorena vrata su na mreži

Nova generacija engleskog terenskog vozila počinje od 57.400 eura za 100 5 vrata sa turbodizelskim motorom od 200 KS rujan 2019. godine: na Sajmu automobila u Frankfurtu nakon dugog čekanja konačno je predstavljen novi Land Rover Defender.

 Model s posebno dugim gestacijama pozvan je da sakupi naslijeđe jednog od najtežih i najčišćih terenskih vozila u povijesti. Juli 2020.: skoro 10 mjeseci nakon debija, italijanski dileri su spremni za otvorena vrata posvećena Defenderu. Dan za obilježavanje u kalendaru: 16. jula.

 Žrtva COVID-19 Posebno dugo razdoblje zbog zdravstvenog stanja zbog pandemije koronavirusa, koje je vidjelo praktički svaka tvornica automobila prisiljena da zatvara svoja vrata već nekoliko tjedana. Land Rover uključen, sa slovačkim pogonom u Nitri, ponovo je otvoren 10. maja nakon zatvaranja krajem marta.

2020 Land Rover Defender

 Tvornica iz koje izlazi novi Land Rover Defender (zajedno sa Discoveryjem). Sreća stoga nije igrala u korist lansiranja novog engleskog terenskog vozila, ali sada je konačno spremna za marketing. U distribuciji i na mreži Kako bi proslavili komercijalno lansiranje novog Defender Land Rovera, stvorili su posebnu stranicu – Defandaydays.it – ​​koja će biti kolekcionar svega što se tiče engleskog terenskog vozila. 

Videozapisi, priče, tehnička saznanja kako biste saznali više o automobilu i njegovim karakteristikama. Značajke koje više ne računaju na šasiju sa bočnim elementima, dok prirodno ne nedostaje pogon na sve kotače, uz mnoge tehničke uređaje dizajnirane posebno za vožnju izvan puteva.

Povezani Clanci

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close
Close