Automobili

Manthei-Racing predstavlja Porsche 718 Caiman GT4 MR

Ulični sportisti za dane na stazi
Ako je neko upoznat sa Porscheovim modelima u trkama, to je Manthei Racing . Šest puta su pobedili u 24-časovnoj trci na Nirburgringu vozilima iz Zuffenhausena, a bili su uspešni i u Le Mansu.

Sa Porsche 718 Caiman GT4 MR generacije 982 , Manthei-Racing sada predstavlja najnoviji komplet performansi u svojoj paleti proizvoda za ulične sportove. Komplet za naknadnu ugradnju za GT model razvijen je sa fokusom na dan staze i upotrebu sportskog kluba. Izmene su moguće od sada.

Manthei-Racing tako predstavlja još jedan kompletan MR paket za GT vozila marke Porsche. Kao i kod svih Manthei-Racing proizvoda, razvoj novog Porschea 718 Caiman GT4 MR usredsređen je na najbolje moguće performanse. Iz tog razloga su izvršena opsežna ispitivanja na raznim trkalištima kao deo razvojnog procesa.

U pogonu se, međutim, ništa nije promenilo: ostaje sa 4.0-litarskim šestocilindričnim bokserom sa 420 ks i isto toliko njuton metara plus maksimalnih 304 km / h. Manthei-Racing doprinosi i drugim stvarima, kao što je podesiva trkačka šasija u aluminijumskoj konstrukciji sa identifikacijom klupskog sporta i rezervoarima.

Paleta takođe uključuje kovani set točkova optimizovan za težinu i nove kočione pločice. Set točkova sa felnama BBS u dimenzijama 8,5 k 20 ET61 + 11 k 20 ET50 trebalo bi da uštedi 11,3 kilograma, a dostupan je u srebrnoj, crnoj i titanu.

Povrh toga. Asortiman takođe uključuje komplet čeličnih pletenih linija (prednja i zadnja osovina), zaštitnu rešetku za ulaz vazduha, plus element za kontrolu vazduha, letvicu i nosače krila. Oni koji stoje na njemu dobijaju i jastuke za sedišta u istorijskom dizajnu Pepita “

“Kao i kod svih naših proizvoda, čitav naš knov-hov iz moto sporta se uliva u ovaj. Manthei-Racing Kit za Porsche 718 Caiman GT4 kombinuje maksimalne performanse sa čistim užitkom u vožnji”, kaže Nicolas Raeder, generalni direktor Manthei-Racing GmbH .

MR Performance Kit za Porsche 718 Caiman GT4 (982) sada je dostupan kod kompanije Manthei-Racing. Ne postoje javne informacije o cenama, morate direktno da kontaktirate Manthei. Kajmanska GT4 kao što su troškovi tačno 97.427 evra na Porsche.

Izvor.Detaljno.org

Povezani Clanci

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close
Close