Automobili

Mazda2, vreme je za restilizaciju u Japanu

Mazda2 dobija novi facelift u Japanu (za sada) . U prodaji od 2014. godine, japanski kompakt je ažuriran u stilu i opremi, kako bi se dalje fokusirao na harizmu i mogućnosti prilagođavanja, sa dugom serijom kombinacija za boju karoserije i za različite umetke dostupne u cenovniku.

Mnogo boja i nalepnica koje možete izabrati
Estetske novine su vrlo malo i tiču se gotovo isključivo oblika rešetke, koja menja stil prema izabranoj postavci. Na primer, u novoj Sport verziji saćasta rešetka je u sjajnoj crnoj boji i ima mnogo umetaka na kućištu u istom stilu.

Za ostalo, novi Airstream Blue Metallic i Aero Grei Metallic debituju među bojama . Možete da zatražite aluminijumske felne u dvobojnoj, čak i sa narandžastim umetcima, a tu je i obloga krova koja podseća na karbonska vlakna. Ukupno je dostupno više od 198 kombinacija boja, prema Mazdi, uključujući nalepnice za bočne panele i haubu.

Radujem se sletanju u Evropu
Nema posebnih promena u zadužbini , koja je uvek prilično bogata u odnosu na cenu. Mazda2 standardno dolazi sa prilagodljivim tempomatom, asistencijom u traci , kožnim volanom sa grejanjem, automatskom kontrolom klime i grejanjem prednjih sedišta.

Na domaćem tržištu kataloške cene se kreću između 1.529.000 i 2.541.000 jena, odnosno između 10.800 i 18.000 evra. U Japanu, Mazda2 se nudi isključivo sa neelektrifikovanim benzinskim i dizel motorima sa unutrašnjim sagorevanjem od oko 100 KS uparen sa ručnim ili automatskim menjačem i sa pogonom na prednje ili sve točkove.

Ostaje da se vidi da li će ova serija inovacija naći potvrdu i u evropskoj verziji, koja se u nekim detaljima može razlikovati. Između ostalog, na Starom kontinentu Mazda2 se prodaje kao blagi hibrid i potpuni hibrid. Ovaj drugi, međutim, ima praktično drugačiju karoseriju zasnovanu na Toioti Iaris -u .

Povezani Clanci

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close
Close