Automobili

Mitas: nove gume na Agritehnici 2023

Mitas: veliko prisustvo na sajmu AGritechnica 2023 gde je predstavio najnovije veličine VF radijalnih guma iz asortimana Agriterra 02 SP (Soil Protector), HC 3000 R, HC 1000 NRO i HC 2000.

Razvijena za današnje poljoprivredne mašine, VF tehnologija ugrađena u svaku Mitas gumu predstavljenu na štandu nudi dodatno povećanje performansi u zavisnosti od specifične primene.

Pavel Kott , menadžer proizvoda za Mitas poljoprivredne gume, rekao je:

Naša najnovija Agriterra 02 SP guma, dizajnirana sa fleksibilnijom i veoma izdržljivom VF bočnom strukturom, omogućava bezbedan rad pri nižim pritiscima naduvavanja.

NJegov do 25% veći otisak obezbeđuje veću zaštitu zemljišta, a samim tim i veće prinose, smanjujući pritisak na zemljište do 20%.

Čitav asortiman Agriterra guma, u stvari, poboljšava uslove zemljišta zahvaljujući značajno smanjenom zbijanju tla.

Kompletan asortiman u Hanoveru
Mitas će takođe imati i druge gume sa VF tehnologijom na izložbi u Agritechnici kako bi pomogao poljoprivrednicima u njihovim svakodnevnim operacijama, počevši od guma HC 3000 R , HC 1000 NRO i HC 2000 .

Razvijena kao odgovor na potražnju tržišta za visokim kapacitetom opterećenja za rezervoare za stajnjak, guma HC 3000 R ima šaru gazećeg sloja prilagođenu terenu i fleksibilne bočne zidove ojačane VF strukturom.

Guma HC 1000 NRO je napravljena da odgovara najnovijim samohodnim poljoprivrednim prskalicama. Ova guma sa radijalnim plutanjem nudi poljoprivrednicima do 40% veću nosivost, povećanu flotaciju i zaštitu tla zahvaljujući posebnoj konstrukciji NRO-a i naprednoj VF funkcionalnosti.

Optimizovan dizajn gazećeg sloja i veći broj blokova obezbeđuju smanjeno sabijanje tla, manju potrošnju goriva, bolju izdržljivost i duži vek trajanja.

Takođe je izložena guma Mitas HC 2000 za traktore velike snage. Specifičan dizajn gazećeg sloja i VF tehnologija garantuju odličnu vuču, uz održavanje dobre zaštite tla, čak i sa velikim kapacitetom opterećenja.

Prostor za vučni traktor
Elmar Burkhardt , viši menadžer marketinga za Centralnu Evropu, zaključio je:

Pored poljoprivrednih guma koje ćemo predstaviti na Agritechnici, sa ponosom smo pokazali i traktor “Green Monster V Mitas Edition” opremljen našim gumama PoverPull 01.

Ove gume su dizajnirane isključivo za takmičenja u vučenju traktora i napravljene da prenesu ogromnu snagu takmičarskih mašina na teren.

Gume su napravljene bez šare gazećeg sloja, tako da timovi mogu kreirati sopstvenu šaru gazećeg sloja.

Mitas je bio snažan i lojalan sponzor ovog takmičenja tokom godina i mi smo oduševljeni što imamo „Green Monster V“ i njegovog vozača Tobiasa Horstkampa na našem štandu, spremnih da dočekaju fanove i da se fotografišu sa njima u kokpitu traktora .

Povezani Clanci

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close
Close