Automobili

Mitsubishi L200 (2021) za vlasnike pasa: dodaci za četvoronožne prijatelje

Tako čovekov najbolji prijatelj sigurno izlazi na teren
Bilo na odmoru ili vikendom – vlasnici pasa imaju posebne zahteve za svoje vozilo kako bi svog četvoronožnog prijatelja udobno i bezbedno odveli u vozilo. Na primer, u Mitsubishi L200 , koji takođe voli da se sastaje sa psom i vlasnikom na terenu.

Za sve one koji cene visokokvalitetno i bezbedno transportno rešenje za svog saputnika, Mitsubishi sada nudi pojedinačna rešenja pomoću kojih se L200 sa malo truda može pretvoriti u pravi salon za Bello, Luna i Co.

Specijalna tvrda ploča (2.729,41 € RRP) sa vezom na centralno zaključavanje vozila profesionalnog pikapa, kao i prednji klizni i bočni prozori za odzračivanje, osiguravaju dobru cirkulaciju vazduha za vašeg četvoronožnog prijatelja. Sveobuhvatno proširenje sa mogućnostima transporta i pranja, uključujući kavez za prevoz pasa, prostor za odlaganje pribora i tuš za pse, može se postaviti na stabilnu kliznu platformu (1.949,58 evra).

Aluminijumska dvostruka kutija za pse (1.033,28 evra) koja se zaključava može se pretvoriti u veliku kutiju sa uklonjivom pregradom. Četveronožnog pratioca možete čuvati nakon dugih šetnji šumom sa spoljnim tušem, uključujući rezervoar za vodu.

Na izvlačnoj kliznoj platformi takođe se može naći rampa za pse (203,73 evra) i dovoljno prostora za odlaganje stvari poput povoca, igračaka, hrane i pića. Na primer, utičnica od 12 volti pokazala se izuzetno praktičnom za upravljanje električnim pokrivačem za psa u ledenim danima.

Uz ovu široku paletu dodatne opreme, snažni L200 idealan je pratilac za ljubitelje pasa. Dodaci se mogu kupiti pojedinačno ili u atraktivnim kompletnim paketima i dostupni su kod svih Mitsubishi distributera koji učestvuju.

Povezani Clanci

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close
Close