Automobili

Nije bilo potrebno da nervirate BMV KSM…

BMV KSM je novi sportski automobil direktno iz Nemačke. Reč je o modelu koji je u potpunosti razvio BMV M, sportski odeljenje minhenskog proizvođača. Kao što smo videli tokom prezentacije (može se naći na kraju članka), SUV ima elektrifikovani V8 koji može da isporuči više od 600 KS u svojoj standardnoj verziji.

Stil BMV KSM očigledno nije jednoglasan sa publikom. Na društvenim mrežama mnogi se žale na njegov dizajn. Smatran previše teškim i razmetljivim, ilustrator je doveo KSM filozofiju do vrhunca sa najvulgarnijim bodi kitom.

Počinje napred sa redizajniranim branikom i trakama na haubi. ildar_project je takođe dodao vidljive karbonske elemente na prednjem i zadnjem delu, kao i na lukovima točkova. Dodao je spojler za krov i prozor, kao i ludi usisivač vazduha.

Takođe je smanjio klirens od terena SUV-a dok je pazio da modifikuje naplatke. Šlag na torti, kao da sve modifikacije nisu bile dovoljne, ildar_project je farbao vozilo u žuto kako bi se osiguralo da mašina ne ostane neprimećena na ulicama.

Ovo su samo renderi, ali sačekajte dok ne vidite auto tjunere kao što je Mansori kako jure BMV KSM kada se vozilo isporuči kupcima. Čini se da je SUV idealna baza za veliko zadovoljstvo budućih vlasnika koji će moći da se rugaju ljubiteljima Lamborghinija Urusa . Štaviše, ovaj poslednji deluje gotovo mudro u poređenju sa BMV KSM, jedva čekam da ih uporedim.

Povezani Clanci

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close
Close