Automobili

Ova čudna Rolls-Roice dodatna oprema košta 48.000 €!

Rolls-Roice je oduvek bio brend koji je učinio ekstremni luksuz i raskoš svojim obeležjima. Nije prvi put da je Rolls-Roice napravio ekskluzivni pribor za bogate vlasnike automobila, ali sigurni smo da postoji mnogo ljudi koji bi voleli da stave ovaj predmet na sto ili kod kuće.

Nazvan Cellarette , to je po meri cigare i viski slučaju , napravljen od vrhunskih materijala, kao što su kože, drveta i aluminijuma, i ceni – Hold on Tight – odgovara da kompaktnog automobila visoke klase. Da biste sebi priuštili ovu malu poslasticu, trebaće vam 40.570 funti (47.900 evra po trenutnom kursu), bez poreza.

Dragocen predmet
Iznos novca potreban za posjedovanje najnovijeg dodatka Rolls-Roiceove kolekcije Connoisseur čini se malo visokim, ali pažljivijim otkrivanjem otkriva se nešto jedinstveno u ovoj kutiji.

Napravljen je od poliranog aluminijuma, umotan u Rolls-Roice havansku kožu i na otvorenom poslužavniku ima oplatu otvorenih pora “Obsidian Aious” sa ugrađenim natpisom “Spirit of Ecstasi”.

Tu su i upaljač i rezač cigara.
Kada se Cellarette otvori, meko svetlo emituje topao sjaj, dok se prikazuje držač flaše viskija ukrašen inicijalima „RR“, presvučen kožom armagnac i naduvane čaše.

Ova kompaktna, cilindrična kutija za cigare takođe impresionira svojom veličinom i unutrašnjom obradom u španskom kedrovom drvetu. Osim toga, upaljač i rezač cigara, koje je napravio francuski stručnjak za luksuznu robu ST Dupont, magnetski se drže na oba kraja.

Mogućnosti personalizacije
Ovo nije precizirano unapred, ali cifra po kojoj se Cellarette prodaje je zapravo njena početna cena. Kupci mogu zatražiti od Rolls-Roicea da kutiju prilagodi prema svojim željama.

Teško je zamisliti koliko bi ove naručene stavke mogle da koštaju, ali je sigurno da vlasnicima automobila poput Phantom -a ili Davn -a neće naškoditi da dodaju dodatnu nulu konačnom računu.

Povezani Clanci

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close
Close