Automobili

Ovaj Bentley Continental GTC jedan je od najluksuznijih ikada

Ono što vidite na ovim fotografijama je možda najluksuzniji Bentley Continental GTC ikada napravljen od strane engleske tvrtke.

Dizajniran od strane odjela Mulliner za “narudžbu”, u suradnji s Boodlesom – privatnom britanskom grupom draguljara i dizajnera luksuznog nakita osnovanom 1798. koja je osvojila nagradu “Britanska luksuzna marka godine” 2023. – ovaj posebni kabriolet ima unutrašnjost prekrivenu drvo i gravirana koža.

Bogatiji nego ikada
Bentley Continental GTC Boodles dizajniran je pomoću elegantne palete boja. Za karoseriju su se, primjerice, dizajneri odlučili koristiti antracit boju, u kombinaciji sa svjetlosivim krovom od tkanine i neizbježnim 22-inčnim srebrnim aluminijskim naplatcima sa sjajnom završnom obradom i sjajno crnim kočionim čeljustima.

Među karakterističnim elementima ovog kultnog posebnog izdanja britanskog kabrioleta ne nedostaje detalja u boji aluminija i specifične vanjske ploče s ugraviranim “Boodles 1798” u sivoj boji s kromiranim tekstom, u kombinaciji s logotipom tvrtke projiciranim na tlo tijekom otvaranje vrata.

Dizajnerski interijeri
Kao i vanjski izgled, unutrašnjost ovog jedinstvenog Continentala također je prilagođena do najsitnijih detalja. Dizajneri Mullinera posebno su odabrali presvlačenje sjedala u laneno i blijedo sivo, kombinacija boja također se proširila na sve različite detalje koji prekrivaju ploču s instrumentima i središnju konzolu.

Ali ne samo. Paneli vrata i vrhovi naslona sjedala nadopunjeni su prilagođenim presvlakama s motivom “Be Boodles”, što je samo zahtijevalo 278.566 šavova i šest sati rada obrtnika tvrtke.

Konačno, da bi se posao dovršio, privjesak “Be Boodles Bentley” postavljen je na središnju konzolu, ručno izrađen s parom zrcalnih amblema “B” od 18-karatnog bijelog zlata Single Mine Origin. Cijena nije objavljena ali je danas u prodaji.

Povezani Clanci

Back to top button
Close
Close