Automobili

Ovaj Porše 944 je opran prvi put posle 15 godina

Često govorimo o automobilima pronađenim nakon dugog perioda zanemarivanja. To su stvari koje se najčešće dešavaju u Sjedinjenim Državama, odakle dolazi i ova priča. Današnji protagonista je Porše 944 koji je 15 godina napušten u polju.

Automobil je bio predodređen za otpad, ali su momci iz VD Detailing odlučili da ga ekshumiraju i daju mu drugi život, dokumentujući ceo proces u video snimku.

Dust avai
To nije bio lak početak za VD Detailing tim. Izvlačenje automobila iz polja u kojem se nalazilo nije bilo manje od tri sata , jer su svi točkovi bili blokirani. Kada se automobil vratio u radionicu, počeli su radovi na uklanjanju nakupljanja prljavštine koja se godinama stvarala na karoseriji; tako debeo sloj sedimenta da se više ništa nije videlo, čak ni boja farbe, prozora ili čak točkova.

Zahvaljujući napornom radu i mašini za pranje pod pritiskom, pojavila se sjajna boja šampanjca 944 , a momci iz VD Detailing-a su je takođe uglancali . Nažalost, veliki deo prozirnog laka na haubi je izgubljen zbog dugog izlaganja suncu, ali strane i krov su ponovo 100% sjajni.

Kakav haos unutra!
944 je bio podjednako odvratan unutra, pun buđi i krhotina na sedištima i tepihu. VD tim je brzo obavio posao čišćenja, koristeći komprimovani vazduh da olabavi prljavštinu pre nego što je upotrebio usisivač da sve očisti. Tim je takođe uklonio tepih da bi ga temeljno oprao.

VD Detailing namerava da ukloni motor iz ovog Poršea za još jedan projekat 944 kome bi on bio potreban, ali bi bilo šteta baciti nemački sportski automobil nakon što ga vrati u život. Šta će biti s njom? Nastavite da nas pratite da biste saznali više.

Povezani Clanci

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close
Close