Zanimljivosti

POMOZIMO ZA SOFIJIN PRVI KORAK:Sofiji je ostalo jos malo vremena.

Pomozimo Sofiji da ima bezbrizno i srecno detinjstvo.Mala Sofija ima istu bolest kao mali Kris iz Slovenije,koji je novac bio skupljen za 6 dana.

Roditelji male Sofije hrle ka tome kada ce da odahnu.Kada budu skupili 2,1 miliona dolara koliko i kosta lek.Taj lek se uzima jednom u zivotu,a najkasnije do navrsene dve godine zivota.

Borba Sofijinih roditelja koje se rodilo kao zdravo dete,posle mesec dana primecini su prvi znaci da sa SOfijom nesto nije uredu.U prikuplanju novcanih srestava prikljucili se poznate licnosti odbojkasi,kosarkasi,atleticari.

Zahvaljujuci gradjanima Srbije prikupljeno je 20 odsto od ukupnog novca.

Akcija za Krisa u Sloveniji je trajala 6 dana i prikupljeno je preko 3 miliona evra. Kris je primio lek Zolgensma pre nepunih 6 meseci i rezultati su zaista neverovatni. Verujem da ste videli kakvo je Sofijino stanje, a vidite sta sve Kris moze. Pomozite nam da i Sofija ima normalno i srećno detinjstvo – naveo je Sofijin tata.

Ova devojcica jos ne drzi glavu,noge ne pomera,ne sedi i ne puzi.Sofijini roditelji svakodnevno rade sa njom.

Sofija samo pomera rukice,ali svakodnevno mora da radi vezbe da bi odrzavala ostale misice.Da bi napravila svoj prvi korak pred njom je veoma dug put,pricaju roditelji.

Ne dozvolimo da mala Sofija dugo ceka,POMOZIMO!

Izvor https://www.detaljno.org/

Povezani Clanci

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close
Close