Automobili

Sajam automobila u Torinu se vratio

Poslednje izdanje Sajma automobila u Torinu održano je 2019. godine, ostavljajući prostora za Sajam automobila u Milanu Monci . Posle 5 godina, manifestacija Savoi se sprema da se vrati od 13. do 15. septembra 2024. godine, koju ponovo organizuje Andrea Levi.

Za sada je poznato samo nekoliko detalja o obnovljenom Salonu automobila u Torinu, koji će biti saopšteni 22. novembra na konferenciji za novinare na kojoj će učestvovati predsednik regije Pijemont Alberto Ćirio, gradonačelnik grada Torina Stefano Lo Ruso, regionalni odbornik. za produktivne aktivnosti govoriće Andrea Troncano, a opštinski za velike događaje, sport i turizam, Mimmo Carretta, zajedno sa Andreom Levi, kreatorom i organizatorom događaja.

Šetajući među automobilima
Međutim, znamo da će se format nastaviti kao u parku Valentino i salonu automobila u Milanu u Monci: Sajam automobila u Torinu 2024. će zapravo ponovo biti događaj na otvorenom , sa modelima od juče, danas i sutra – sa mnogo električnih inovacije – izložena među ulicama i trgovima u centru Torina, od Piazza Carlo Felice do Piazza Castello i Piazzetta Reale.

Po tradiciji, događaj će biti besplatan, samo preuzmite Free Pass Salone , elektronsku kartu zahvaljujući kojoj ćete moći da pristupite svim različitim inicijativama Salona automobila u Torinu 2024, pre svega raznim probnim vožnjama brojnih novih automobila. Propusnica će vam takođe omogućiti da koristite vozove i autobuse i posetite torinske muzeje po posebnim cenama. Baš kao što se dešava na Salonu automobila u Milano Monci .

Komentari
„Torino je grad automobila i bila je besmislica da se šou održava negde drugde. Konačno danas ispravljamo grešku iz prošlosti, vraćajući, kao što smo obećali, ovaj veliki događaj u Torino i Pijemont“, prokomentarisao je Alberto Ćirio.

„Posvećenost da naš grad ponovo učinimo još življim i privlačnijim, kao i da bude domaćin velikih događaja, potvrđuje da smo na pravom putu. Zaista smo veoma srećni što smo Sajam automobila vratili u Torino, gde je rođena automobilska industrija. i škola već više od jednog veka i koja danas gleda u budućnost kao laboratorija inovacija i ekološke tranzicije“, dodao je Stefano Lo Ruso, gradonačelnik grada Torina.

Povezani Clanci

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close
Close