Automobili

Volksvagen Golf Variant spreman da se obnovi

  1. će obeležiti dolazak restilizovanog Volksvagen Golfa . Istorijski sastanak za nemački kompaktni automobil: to će zapravo biti njegovo poslednje ažuriranje, zatim će doći električni i za njega će se otvoriti novo poglavlje u njegovoj istoriji. Na šta će se fokusirati restilizacija znamo samo zahvaljujući špijunskim fotografijama, koje nam danas pokazuju novi Volksvagen Golf Variant , karavan verziju bestselera Volfsburga.

Lagana obnova koja će uslediti – kako na stilskom nivou tako iu pogledu datuma debitovanja – ona sa 5 vrata, sa ažuriranim prednjim delom i većim fokusom na enterijer i tehnologiju. Ali idemo redom.

Izgled
Kamuflaže su izrazito lagane i omogućavaju vam da primetite glavne inovacije Volksvagen Golf Variant 2024 , počevši od redizajniranih svetlih grupa, čak tanjih nego u prošlosti. Upravo onako kako smo poslednjih meseci videli na Golfu sa 5 vrata.

Pozadi – čudno, ali istinito – nemačka stanica ne prati modu i nema sada već klasične LED trake koja objedinjuje svetla. Klasičniji i konzervativniji izgled koji bi ipak mogao da predstavlja novi svetlosni potpis.

Više tehnologije
Nema špijunskih fotografija unutrašnjosti Volksvagen Golf Variant restilizovanog, ali u pogledu prostora – kako u putničkoj kabini tako i u prtljažniku – ne bi trebalo da bude nekih posebnih inovacija. Kapacitet nosivosti će stoga ostati između 611 i 1.642 litara.

Ono što će se najviše promeniti biće kontrolna tabla koja će, kao što se vidi na pre izvesnim vremenima objavljenim snimcima sa Golfom sa 5 vrata , imati novi centralni monitor za upravljanje obnovljenim infotainment sistemom. Hardver i softver preuzeti sa novog Passata. Takođe bi trebalo da postoje inovacije u materijalima i sklopovima, nikada u potpunosti u stanju da ubede kupce osme generacije Golfa.

Što se tiče motora, neće biti 100% električnih pogonskih agregata , već termalnih ili elektrificiranih jedinica ( blagi hibrid ili plug-in ), kako bi se pratio trenutni opseg, uz možda dodavanje nekoliko konjskih snaga i optimizaciju potrošnje. Da li će postojati i sportskija R verzija? Još je rano reći.

Povezani Clanci

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close
Close