Automobili

Ferari Purosangue, poslednji izlazak pre sutrašnje prezentacije

Ostalo je samo nekoliko sati do zvaničnog predstavljanja Ferrari Purosangue ! Najavljen 2017. godine, prvi SUV Prancing Horse-a biće predstavljen sutra, u utorak, 13. septembra 2022., ali još uvek ima vremena da pogledate najnovije špijunske fotografije .

Poslednjih dana, zapravo, naši špijuni su videli Purosangue kako sprovodi poslednje testove pre njegovog globalnog lansiranja.

Pogledajte druge modele
Najnovije špijunske fotografije potvrđuju ono što smo videli u prethodnim prilikama. U ovom trenutku, iako još kamuflirana, karoserija ferarija SUV-a je dobila svoj konačni oblik. Vozilo će se odlikovati dinamičnim, ali jednostavnim izgledom, sa nekoliko detalja inspirisanih drugim modelima brenda.

Na primer, dizajn prednjih svetala i oblik prednje rešetke veoma podsećaju na one kod Roma ili Monze SP1 i SP2 , dok se čini da je mišićav bok evolucija FF-a. Pozadi, krma je kratka i široki difuzor ispušta četiri izduvne cevi.

Nažalost, nemamo nijednu fotografiju kabine, ali izgleda da će Ferrari ugraditi nove digitalne instrumente sa infotainment ekranom u instrument tabli . Pored toga, očekujemo prostor i praktičnost bez presedana u istoriji brenda.

V12 i hibrid
Purosangue će debitovati sa prirodnim usisavanjem, klasičnim V12 ispod haube. Snaga još nije objavljena, ali bi mogla da dostigne 800 KS ili se približi 830 KS modela 812 Competizione . Kasnije bi asortiman mogao da bude obogaćen hibridnom verzijom , pošto je Ferarijeva platforma dizajnirana da ugrađuje elektrificirane pogonske sklopove.

Povezani Clanci

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close
Close