Automobili

Ford osvaja nagrade za kombi i pikap godine za Transit Custom i Ranger

Dvostruki uspeh za Ford Pro , koji jednim potezom osvaja nagradu Međunarodni kombi godine 2024. sa Transit Custom i Međunarodnu nagradu za kamionet sa Rendžerom. Ovo je treći put da Kuća plavog ovala dobija obe nagrade u isto vreme posle onih 2013. i 2020. godine.

Za porodicu Transit, ukupan broj pobeda se penje na pet, s obzirom na one iz 2001. i 2007. godine iz „velikog” modela. Dve nagrade uručene su na posebnoj ceremoniji na sajmu komercijalnih vozila Solutrans u Lionu.

Transit Custom je kombi godine
Nagradu za najbolji kombi, izabran među predstavljenim u poslednjih 12 meseci, dodeljuje žiri od 25 novinara specijalizovanih za komercijalna vozila i ove godine je trijumfovao potpuno novi Transit Custom , lansiran u Evropi početkom godine i zahvaljujući najširem spektru varijanti ikada i sistemima za povezivanje i digitalnim asistentima koji olakšavaju i efikasnije rade.

Među novim karakteristikama novog Ford Transit Custom- a su i ažuriranja softvera za preko 30 modula, pomoć pri isporuci koja može da uštedi preko 20″ po zaustavljanju i Aleka glasovni asistent integrisan direktno u fabriku.

Rendžer postiže het-trik
Za Ford Ranger , treća nominacija za Pick-Up godine takođe prepoznaje ovu generaciju kao jedan od najsposobnijih i najreprezentativnijih modela u svojoj klasi, što su kvaliteti potvrđeni testovima sprovedenim u Grčkoj početkom godine.

Nagrade je primio Tim Slatter , potpredsednik za proizvodne programe u Fordu, koji je tom prilikom izjavio:

„Ovo je izvor ponosa za naše Ford timove širom sveta koji su posvećeni pružanju kvalitetnih proizvoda našim kupcima. Oduševljeni smo što je žiri prepoznao snagu naših novih komercijalnih vozila, napravljenih sa ciljem da podrže poslovne potrebe kupaca svih profesija”

Hans Šep, generalni direktor Ford Pro Europe, dodao je:

„Veoma smo ponosni što je žiri IVOTI dodelio ovu prestižnu nagradu potpuno novom Transit Custom. Kao kombi od jedne tone po izboru za evropske kupce, potpuno novi Transit Custom je dizajniran i projektovan da zadovolji njihove široke potrebe.”

Pored našeg nagrađivanog dizela, kupci će uskoro moći da biraju i električne i PHEV verzije. Svaki model je prepun inovacija i super-brzog povezivanja sa ekosistemom softvera za rad, punjenje i produktivnost Ford Pro kako bi pomogao da poslovanje naših kupaca napreduje.”

Povezani Clanci

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close
Close