Automobili

BMV Ks7 Edition Tamni specijalni model velikog SUV-a

Model izdanja ograničen na oko 500 komada sa specijalnim lakom
BMV predstavlja poseban model Ks7. Ks7 Edition Dark Shadov ima za cilj da podvuče kako sportski izgled, tako i luksuzni ambijent velikog BMV SUV-a. Najuočljivija karakteristika je posebna boja u boji Frozen Arctic Grei metalik .

Posebno visokokvalitetna i razrađena boja BMV Individual prvi put se koristi na Ks modelu. Specijalni model proizvodiće se od avgusta 2020. godine u američkoj fabrici BMV-a u Spartanburgu, gde će biti proizvedeno ograničeno izdanje od oko 500 primeraka. Model izdanja dostupan je širom sveta i može se kombinovati sa svim Ks7 motorima.

 motor   Snaga / obrtni momenat  Osnovna cena

Ks7 kDrive40i 3.0 litarski šestocilindrični 340 ks / 650 Nm 87.536 evra
Ks7 kDrive40d 3.0 litarski šestocilindrični 340 ks / 700 Nm 87.634 evra
M50i 4.4 litarski osmocilindrični 530 ks / 750 Nm 112.978 evra
M50d 3.0 litarski šestocilindrični 400 ks / 760 Nm 111.516 evra
Pored specijalnog laka, Ks7 Edition Dark Shadov ima i „BMV Individual High-Gloss Shadov Line“. Pored bočnog prozora, poklopci B i C stubova i nožice spoljašnjeg ogledala, okvir i rešetke roštilja, „Air Breather“ i izduvne cevi takođe su zadržani u crnom hromu.

Ovo stvara suptilan kontrast mat i svetlucavom završnom delu tela. Tu su i krovne ograde visokog sjaja i zatamnjeni prozori. Sportski paket M, koji je takođe deo obima opreme izdanja, naglašava dinamičan karakter. Još jedna karakteristika su mat lakirani aluminijumski točkovi od 22 inča u V-kraku, koji su opremljeni mešanim gumama. Konačno, sportski izduvni sistem je takođe deo opreme.

Model izdanja dostupan je sa šest ili sedam sedišta. Vozač i suvozač sede na električno podesivim komfornim sedištima sa memorijskom funkcijom. Uključeni su i kožni upravljač i potpuno kožna unutrašnjost. Mnogi elementi u ponoćno plavoj ili crnoj boji nastavljaju mračni karakter posebnog modela iznutra. Drvene ukrasne trake su takođe crne boje, ali imaju aluminijumske umetke. Centralna konzola je završena crnim klavirskim lakom i nosi logotip Editions.

Pored novog laka specijalnog modela, u BMV pogonu u Spartanburgu od avgusta 2020. godine primenjivaće se i dodatni BMV lakovi. Modeli Ks5, Ks6 i Ks7 mogu se u budućnosti takođe bojiti u posebno visokokvalitetne varijante boje Urban Green uni i Grigio Telesto metalik .

Povezani Clanci

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close
Close