Uncategorized

Lamborghini i Maserati u Top 10 među najvažnijim radovima u Italiji

La Casa del Toro na postolju i Trident nešto više od polovine rangiranja, od 150 kompanija s preko 1.000 zaposlenih svakog Ferrera, Feltrinelli i Lamborghinija. 

To su tri najzanimljivija posla Talijana prema istraživanju Randstad Employer Brand 2020, na uzorku od 6.300 ljudi između 18 i 65 godina, u kojima je učestvovalo 150 najvećih kompanija Bel Paese-a.

 Ne na postolju, ali uvijek se u Top 10 nalazi i Maserati, tačno na šestom mjestu na tabeli. Casa del Toro i onaj Trident također su bili u prvih deset u prošlogodišnjem istraživanju (između ostalog na istim pozicijama), dok je BMW – na drugom mjestu 2019. – nestao iz ovogodišnjeg Top 10.

 Kompletna ocjena Istraživanje se temelji na nekim varijablama koje mogu biti zanimljive radnicima, kao – da nabrojimo samo neke – mogućnosti karijere, finansijsku snagu kompanije, prijatnu radnu atmosferu i zaradu. Lamborghini se detaljno istaknuo po zanimljivim sadržajima posla i odličnoj reputaciji u oba slučajevi koji su se potvrdili na drugom mjestu među svih 150 kompanija koje su učestvovale.

 Ostajući na izvrsnoj reputaciji, Maserati je treći u Italiji na ovom frontu, kao i zbog ugodne radne atmosfere (u kojoj je, uzgred, Ducati srebrna medalja). Međutim, ako govorimo o vrhunskim tehnologijama, diže se na drugo mjesto: samo razmislite o “simulatoru životne veličine”, dijelu Inovacijske laboratorije koju smo vam pokazali tokom Motor Valley Fest Digital-a. Maserati, na kraju, dobiva apsolutno prvo mjesto : ustvari je favorit Talijana, prema ovom istraživanju kada je riječ o naknadama i zanimljivim koristima.

Lamborghini Design

Rad u Lamborghiniju pomalo je san svih navijača, s obzirom na doprinos koji Casa del Toro daje auto-sektoru ako govorimo o ekstremni superkućari. S tim u vezi, na službenoj web stranici Lamborghini.it postoji poseban odjeljak, gdje se mogu vidjeti otvorene pozicije i, po želji, također se spontano prijaviti za određeni posao.

 Jednostavno se registrirajte, pošaljite svoj CV i prijavite se direktno na mreži. s obzirom na doprinos koji Casa del Toro daje automobilskom sektoru ako govorimo o ekstremnim superkarima. S tim u vezi, na službenoj web stranici Lamborghini.it postoji poseban odjeljak, gdje je moguće vidjeti otvorene pozicije i, po želji, također se spontano prijaviti za određeni posao. 

Lamborghini Design

Jednostavno se registrirajte, pošaljite svoj CV i prijavite se direktno na mreži. s obzirom na doprinos koji Casa del Toro daje automobilskom sektoru ako govorimo o ekstremnim superkarima. S tim u vezi, na službenoj web stranici Lamborghini.it postoji poseban odjeljak, gdje se mogu vidjeti otvorene pozicije i, po želji, također se spontano prijaviti za određeni posao. Jednostavno se registrirajte, pošaljite svoj CV i prijavite se direktno na mreži.

Povezani Clanci

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close
Close