Automobili

Mansori gura Ferrari SF90 Stradale na preko 1100 KS

Prošle godine, Mansori je modifikovao nekoliko Ferarija , i to je daleko od kraja. Najnoviji model tjunera preuzima SF90 i poboljšava stil i snagu da bi kreirao Mansori F9KSKS , koji se nastavlja na modifikovani F8 Tributo koji je postao F8KSKS .

Novi F9KSKS daje Ferariju potpunu reviziju dizajna. Nove komponente karoserije su napravljene od kovanog ugljenika i pomažu u povećanju ukupnih performansi automobila. Sečivo povećava silu pritiska na prednjoj osovini, dok dvostruki difuzor pozadi pomaže u vođenju protoka vazduha dok povećava silu pritiska na zadnjoj osovini. Protok vazduha ka prednjim radijatorima je takođe ključni element Mansorijeve transformacije.

Galerija: Ferrari SF90 Bi Mansori
Ferrari SF90 od Mansori
23 Slike
Mansori je takođe dao Ferariju veliki zadnji spojler i novu zadnju kecelju, od kojih oba takođe pomažu u stvaranju potisne sile. Zadnji deo dobija veliki remont, sa četvorocevnim izduvnim sistemom. Mansori prekriva motor sa punim karbonskim poklopcem, koji ima kuglu na kupeu. Karbonska hauba nema poklopac na varijanti Spider.

Mansori je podesio 4,0-litarski V8 sa dvostrukim turbo punjenjem da stvori 992 konjske snage (730 kilovata) i 980 Nm obrtnog momenta. Ovo je povećanje u odnosu na 780 KS i 800 Nm standardnog motora. Revidirani i ispravljeni motor kombinuje se sa tri elektromotora SF90 da bi postigao kombinovanu snagu od 1100 KS (820 kV). Mansori nije modifikovao električni pogon.

Povećane performanse rezultiraju neverovatnom maksimalnom brzinom od 355 km/h. Mansori F9KSKS može da ubrza od 0 do 100 km/h za 2,4 sekunde .

Mansori oblači unutrašnjost sa crnim i žutim akcentima, koji se nalaze na sedištima. Ferrari dobija Mansori sportski kožni volan, Mansori patosnice i Mansori logotipe. U kabini je velika količina kože i ugljenika. F9KSKS nosi jednodelne crne felne od 21 inča i 22 inča koje imaju novi dizajn. Tjuner je takođe modifikovao vešanje automobila.

Novi Ferrari SF90 Mansori se pridružuje Romi, F8 i Portofinu, koje je tjuner već transformisao. Kompanija kombinuje upečatljivu estetiku sa ogromnim povećanjem snage koja neke od najmoćnijih svetskih superautomobila i luksuznih vozila podiže na nove nivoe performansi.

Povezani Clanci

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close
Close