Automobili

Mercedes-Maibach S-Class Edition 100-100 primeraka, ne više

U svetu luksuznih automobila, Mercedes S klase postavlja standard . Ali ako želite da napredujete do ultra-luksuza, ipak je moguće pojačati brzinu sa Mercedes-Maibach S-klasom. A ako to još nije dovoljno za vaše želje za raskošnošću i razmetljivošću, evo i Mercedesa -Maibach S-Class Edition 100.

Povodom stogodišnjice nemačkog luksuznog brenda, ovaj model je predstavljen u izuzetno ograničenoj seriji jer će se proizvoditi samo u 100 primeraka, za ceo svet.

Da bi bio poseban, Mercedes-Maibach nije stavio veliki naglasak na vanjski dizajn. U stvari nalazimo karakteristike Maibach-a potpisanog u S klasi, posebno sa ovom hromiranom rešetkom, ovim skoro čvrstim felnama od legure srebra ili ovom biton karoserijom sa obojenim prekidom između pojasa i krova. Osim što su boje ovde veoma posebne: Cirrus srebrno siva na dnu i nautičko plava na vrhu. Da ne pominjemo značku “Edition 100” na zadnjem stubu.

Unutra nalazimo luksuzni salon za kretanje koji poznajemo, sa ovdje opet nekim specifičnostima. Međuosovinsko rastojanje od 17,7 cm duže od klasične S-klase omogućava da se ponudi veliki prostor na zadnjim sedištima i da se na primer zadnja sedišta nagnu do 43,5 °. Masirajući, ventilirani i zagrejani, omogućavaju putnicima da se opuste kao u prvoj klasi, dok vam ekrani osetljivi na dodir omogućavaju da prikažete sve što se odnosi na infozabavu i da pratite podatke o putovanju.

Među specifičnostima enterijera, ova S-klasa Edition 100 ističe se kožnim presvlakama koje kombinuju Manufaktur Cristal Vhite i Silver Grei Pearl.

Imajte na umu da svaki vlasnik dobija aktovku sa logotipom brenda i kožnom torbom, u crnoj ili beloj boji. Osim toga, uz automobil se nudi olovka ukrašena dijamantima i 18 -karatnim zlatom direktno iz kolekcije Maibach the Peak.

Vraćajući se u automobil, ovaj Mercedes-Maibach Edition 100 ima V12 6.0 biturbo S 680, razvija 612 konjskih snaga i 900 Nm, omogućavajući vam da od 0 do 100 km / h pređete za samo 4,5 sekundi i postignete brzinu elektronski ograničenu maksimalno 250 km / h.

Ako Mercedes-Maibach nije objavio cijenu po spisku, ali već računa na osnovnu cijenu od 234.751 € S 680.

Povezani Clanci

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close
Close