Uncategorized

Nova Mercedes S klasa otkrivena je na posljednjim špijunskim fotografijama

Malo nedostaje lansiranje novog flagship Stuttgarta koje je zakazano za rujna. Predstavljanje nove generacije Mercedesa S klase uvijek je događaj, jer je flags of Star uvijek bio na čelu Doma, kao i predviđati stilske trendove i tehnološki ostatak raspona.

Nuova Mercedes Classe S, sistema My MBUX

 I tako će prvenac nove generacije (kodno ime W223) zakazan za septembar predstavljati zapažene sastanke. Već smo vidjeli brojne njene špijunske fotografije kojima danas dodajemo novi set s sad već malo prikrivenim viljuškarima. Još elegantniji dizajn Kada govorimo o stilu, jedan od detalja koji ćete primijetiti je oblik ručki, koji se praktično uklapa s karoserijom.

 Detalji koji omogućavaju mnogo čišći dizajn i poboljšati aerodinamika nove S klase, a tako također poboljšava ekonomičnost goriva. Ostali elementi koji upadaju u oči su optičke skupine, pri čemu su prednje oštrije i uske, a stražnje više ne vertikalno, već horizontalno i koje se protežu na vratima vrata. Oni ne primjećuju, ali umjesto toga predstavlja da porast koraka nije ravnodušan (tj. Udaljenost između prednje i stražnje osovine), za još bolju iskoristivost.

2021 Mercedes S-Class spia angolo laterale

 No, generalno, stil W223 S klase izgleda vrlo slično trenutnoj generaciji, s nekim elementima preuzetim (i modificiranim) iz restilirajuće klase. Prave razlike vidjet ćete posebno u unutrašnjosti gdje ćete se naći pred potpuno novim dizajnom kao što se već vidi u prvim teaserima koje je direktno objavio Mercedes.

Povezani Clanci

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close
Close