Automobili

Ovo je potpuno ugljenisani Lamborghini Aventador SVJ

Požari automobila mogu biti zastrašujući i za putnike i za prolaznike, ali ovaj požar mora da je bio veoma intenzivan. Skeletni ostaci onoga što vidite iznad su oni Lamborghini Aventador SVJ Roadster , ali bez te informacije, čak i najbolji posmatrač superautomobila bi se borio da identifikuje ovo jadno vozilo.

Kako saznajemo, u ovom požaru niko nije povređen . Informacije su tanke; prvi put smo ga primetili na Fejsbuk grupi Tvister Garage , koja je identifikovala automobil kao redak SVJ Roadster. Štaviše, očigledno je bio Roadster SVJ 63, proizveden u samo 63 primerka . Druge fotografije u postu očigledno pokazuju automobil pre nego što je požar izbio, kao i sliku automobila potpuno zahvaćenog plamenom: srceparajuće je.

Kako je objavljeno, incident se dogodio 24. januara između Kuernavake i Čilpansinga u Meksiku, južno od Meksiko Sitija na autoputu Kuernavaka-Akapulko. Ovu informaciju potvrđuju meksički mediji 24 Morelos prema kojima se automobil zapalio i izgoreo nasred autoputa, na vrhu mosta Meskala Solidaridad. Dajući začin priči, tvit sa 24 Morelosa ukazuje na to da je Lamborghini takođe napušten na putu. Ukućani nisu bili na licu mesta kada je stigla Hitna pomoć.

To je svakako veoma skup požar. Samo SVJ košta više od pola miliona evra, a Roudster još više, a da ne pominjemo izuzetnu retkost 63. Barem je srušeni Ferari Enco koji smo spomenuli prošle nedelje bio skoro netaknut i potencijalno ga je moguće obnoviti. Nažalost, čini se da ovaj Lamborghini nema nijedan deo koji se može spasiti. Za nju je gotovo, njena karijera je bila vrlo kratkog veka.

Povezani Clanci

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close
Close