Automobili

Lamborghini Urus Evo je izoštren pre predstavljanja

U 2018. Lamborghini predstavlja Urus, svoj sportski SUV tehnički rođak Audija RS K8 i drugih Bentlei Bentaiga . Skoro četiri godine kasnije, jasno je da je uspeh tu, budući da Urus sada predstavlja više od polovine prodaje brenda širom sveta, što mu omogućava da iz godine u godinu ulančava rekorde isporuke .

Četiri godine, takođe je vreme za restilizaciju Urusa, a naši špijunski fotografi su upravo snimili jedva kamuflirani prototip koji izgleda kao buduća Evo verzija. Sve estetske promene su prilično vidljive, a ako ne vidite promene, to je normalno, jer ih gotovo i neće biti.

Istovremeno, sa takvim komercijalnim uspehom, Lamborghini ne namerava da menja pobedničku formulu. Primećujemo samo nekoliko manjih promena na prednjem i zadnjem braniku, sa novim usisnicima vazduha i svetlosnim potpisom optike koja bi takođe trebalo da se promeni.

Ovih nekoliko promena biće praćeno pre svega dodavanjem nekoliko elemenata u katalogu opcija, sa novim bojama, novim umetcima, novim presvlakama za unutrašnjost i novim felnama.

Ispod haube ne bi trebalo da bude promena, 4,0-litarski tvin-turbo V8 će i dalje biti tu i trebalo bi da razvije 650 konjskih snaga. Nekoliko video snimaka je nedavno istaklo čudne prototipove Urusa sa zvučnim senzorima. Lamborghini možda radi na novom izduvnom sistemu, koji je glasniji od trenutnog sistema.

U međuvremenu, postoje glasine o mogućem dolasku plug-in hibridnog pogona. Međutim, mnogo je verovatnije da će Lamborghini rezervisati ovu novu generaciju motora za sledeću generaciju Urusa. Sa svoje strane, Lamborghini Urus Evo bi trebalo da bude predstavljen kasnije ove godine.

Povezani Clanci

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close
Close