Automobili

Tesla Cibertruck je stigao u Giga Tekas

Iznad imamo video iz Kluba vlasnika Cibertruck-a koji pokazuje nešto što izgleda kao ažurirani alfa prototip Tesla Cibertruck – a u Giga Austinu. Snimač dronova DŽo Tegtmajer je upravo otkrio snimak dolaska Tesla Cibertruck-a u fabriku , koji smo ugradili na dno članka.

U prošlosti smo videli Cibertruck u Giga Austinu. Možda se sećate kako je izvršni direktor Elona Maska obilazio fabriku i održao govor. Cibertruck se probijao kroz teren, ali izgleda da je to verovatno originalni Cibertruck koji je otkriven pre nekoliko godina.

Od tada Tesla radi na podešavanjima i ažuriranjima Cibertruck-a kako bi ga pripremio za proizvodnju, koja bi mogla da počne pre kraja godine. Tokom vikenda su se pojavile nove slike naizgled ažuriranog Cibertrucka.

Prema Tegtmeierovim rečima, Cibertruck će verovatno biti deo Teslinog izveštaja o zaradi za četvrti kvartal 2021. i cele godine i konferencijskog poziva. Osim toga, s obzirom da je Teksas sada Teslino novo sedište, imalo bi smisla prikazati Cibertruck u Giga Austinu.

Cibertruck je u poslednje vreme bio veoma zainteresovan. To je zbog nedavnih izveštaja o još jednom kašnjenju isporuke i potencijalu do 2023. Međutim, moraćemo da sačekamo detalje od Maska da bismo saznali kraj priče.

Musk je u prošlosti rekao da možda više neće učestvovati u Teslinim pozivima o zaradi osim ako ne postoje materijalne informacije o proizvodu koje treba otkriti. Da li će generalni direktor doneti dobre ili loše vesti u sredu, 26. januara 2022. Pogledajte Tegtmeierov let dronom i video sa obilaska Cibertruck-a ispod.

Povezani Clanci

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close
Close