Automobili

Uzvišena verzija Black Edition za Renault 5 Turbo 3

Kada je Legende Automobiles predstavio Renault 5 Turbo 3 u julu 2021. (pogledajte kraj članka), bili smo u stanju šoka. Mnogi od nas vole legendarni Renault 5 Turbo, a kada naiđemo na napušteni primer tokom istraživanja , razočarani smo.

Reno nema nameru da ponovo pokrene proizvodnju Renoa 5 Turbo, niti da rodi potomka posle toliko godina. Međutim, francuski proizvođač je predstavio koncept Renaulta 5 Electric koji će zaista roditi serijski model i koji bi trebalo da otkrijemo sledeće godine.

Dok čekamo da Renault otkrije svoj novi električni automobil, Legende Automobiles želi da sanjamo sa neodoljivim Renaultom 5 Turbo 3 . Već smo vam ga predstavili, a ako ga ponovo spomenemo, to je jednostavno zbog verzije Black Edition koju je startap otkrio na Instagramu.

Kao što ste mogli da pretpostavite, ovo izdanje je obojeno u crno. Samo izduvni otvori, natpisi na karoseriji i unutrašnjost felni imaju drugu boju blisku titanijumskoj. Rezultat je uzvišen, ali nemojte pogrešiti, jer ovaj automobil (još) ne postoji! To su jednostavno virtuelne slike koje je napravio izvesni Martin Peng.

Objavljujući ove ultrarealistične prikaze, Legend Automobiles želi da testira reakciju javnosti. Po komentarima, povratna informacija je više nego pozitivna, ostaje samo da franko-američki start-ap hitno proizvede!

Za sada, nijedan Renault 5 Turbo 3 nije sastavljen. Prema rečima osnivača brenda, njihovi automobili će biti bazirani na jako modifikovanim standardnim automobilima Reno 5 sa ​​troja vrata, između ostalog, sa karoserijom od ugljenika. Legend Automobiles ima ambiciju da ugradi četvorocilindrični motor od 400 KS u zadnji centralni položaj i da preuredi kabinu sa digitalnom kontrolnom tablom kao i bogatijim elementima.

Moramo biti strpljivi i moliti se da ovaj projekat uspe. Kompanija još nije otkrila više detalja, ne znamo cenu ovog automobila, kao ni broj proizvedenih primeraka.

Povezani Clanci

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close
Close