Automobili

Palm Beach Cavallino Classic 2023: blagajna je sada otvorena

Svakog januara, grad Palm Bič na Floridi je domaćin jednog od najvažnijih događaja posvećenih Ferarijima.

  1. godine, Concorso d’Eleganza Cavallino Classic u Palm Biču biće na 32.th izdanje, a organizacija priprema sjajan događaj sa nekim od najamblematičnijih Ferarija. Među zvezdama će biti Ferari koji su učestvovali na 24 sata Le Mana u nekoliko različitih termina.

Ferari prisutni
Među 150 Ferarija koji će učestvovati na manifestaciji od 26. do 29. januara 2023. godine, naći ćemo 24 modela koji su učestvovali u najpoznatijoj trci izdržljivosti na svetu. 24 sata Le Mana proslaviće svoju stogodišnjicu 2023. godine, što je važno mesto za Ferari koji je prikupio desetine pobeda u klasi i ne manje od devet ukupnih pobeda.

Neće biti samo automobila koji su se utrkivali na 24 sata Le Mana. Ovo izdanje Cavallino Classica takođe će biti prilika da se proslavi 70th godišnjicu drugih nezaboravnih modela kao što su 250 MM, 340 MM, 625 TF i 735 Sport, modeli koji datiraju iz 1953. 330 MM, 330 LMP i 250 P, sa svoje strane, proslaviće svoju 60.th godišnjica.

Omaž za 24 sata Le Mana
Luiđi Orlandini, izvršni direktor Cavallino Classica i predsednik Canossa Events, otvara ovaj događaj virtuelno: „Ferari je decenijama bio jedan od najvećih protagonista 24 sata Le Mana, i činilo se da je prikladno slaviti neverovatne uspehe firme de Maranelo, uspesi koji su ispisali istoriju ove mitske rase” .

„U izdanju 2022. proslavili smo 75th Ferrarijeva godišnjica sa nizom specijalnih modela, od kojih svaki predstavlja godinu u istoriji brenda. U januaru 2023. odaćemo počast drugim fantastičnim Ferarijima.”

Kao i svake godine, Ferrari parada i izložba imaće za pozadinu hotel Breakers u Palm Biču. Da biste dobili kartu, pratite ovu vezu i otkrijte sve dostupne opcije za prilagođavanje vašeg iskustva. Kupovinom ulaznice podržaćete i nekoliko dobrotvornih organizacija za pomoć mladim ljudima u teškoćama.

Povezani Clanci

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close
Close