Automobili

Promocija dizela Alfa Romeo Giulia, zašto je to zgodno i zašto ne

Ponude Alfa Romea su proširene na čitav asortiman, čak iu martu, čak i ako se zvanični primeri odnose na neke specifične modele.

Za Giuliu , predstavljena ponuda meseca odnosi se na verziju od 210 KS 2.2 Turbo Diesel , sa pogonom na sve točkove i Veloce nivoom opreme. Ne u osnovi asortimana, dakle, već sa početnom cenom blizu 60.000 evra: tačnije 59.550 evra.

Kao i obično, Casa nudi značajan početni popust na Giuliu, jednak 7.050 evra, omogućavajući da se pozajmica počne od 52.500 evra, bez obaveze zamene ili otpada.

Uz avans od 10.980 evra plaća se 36 mesečnih rata od 490 evra (TAN 6,70%, APR 7,70%); poslednja rata iznosi 33.354,43 evra, za maksimalno 70.000 km u slučaju vraćanja, uz plaćanje od 0,05 evra za svaki dodatni kilometar.

Među uslugama uključenim u ponudu je i produžena garancija za sve vreme trajanja kredita, odnosno do 120.000 km; nije obavezno, ali je uključeno u primer.

Prednosti
U ovim ponudama Alfa Romea , snažan početni popust je upadljiv, kako bi Giulia postala konkurentna u odnosu na konkurenciju: mi smo na preko 7.000 evra, bez potrebe za zamenom ili raskidom.

U odnosu na početnu cenu, adekvatni su i ostali iznosi, kao što su mesečna rata ili maksimalna kilometraža, uz kamate koje nisu previsoke. U primeru postoji i ukupno tri godine garancije.

Nedostaci
U ovom modelu postoji tradicionalni turbo dizel motor, bez doprinosa elektromotora: ovo se mora uzeti u obzir za finalne operacije finansiranja.

Povezani Clanci

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close
Close