Automobili

Audi A1, A4 allroad K7 i K8 dobijaju ažuriranje

Ima nešto novo u Audiju, i to ne samo malo, jer se radi o četiri modela iz asortimana. Ovo nisu restilizacija ili čak novi modeli, već neka ažuriranja određenih proizvoda.

Prvi je napuštanje naziva “citicarver” za A1 u korist “allstreet”. I to je sve, pošto je ovaj A1 zadržao svoj mali urbani avanturistički izgled. Sva ponuđena oprema i opcije personalizacije, kao i do sada dostupne kombinacije motora i menjača, takođe će biti zadržane osim boje „Bleu Firmament“ koja će biti zamenjena „Bleu Navarre“. Automobil je i dalje dostupan od 26.180 evra.

Takođe postoji nešto novo na Audiju A4 allroad sa novim paketom opreme pod nazivom „Black Optics Pro“. Ovaj novi paket uključuje okvir za vetrobransko staklo, retrovizore i izduvne cevi istaknute sjajno crnom bojom, kao i Singleframe okvir rešetke, kopče za prednje bočne usisnike vazduha, oblogu zadnjeg difuzora i obloge vrata prtljažnika između svetala. Krovne šipke su takođe obojene u crno.

Loša sreća, ovaj paket neće biti dostupan u Francuskoj. S druge strane, nova metalik boja „Gris Chronos“ će zameniti „Gris Kuantum“ u asortimanu.

Što se tiče vrhunskih modela u SUV segmentu, Audi K7 i K8 imaju pravo na novu boju eksterijera: metalik boju „Silver Satellite“. Zamenjuje staru nijansu “Silver Fleuret”. Unutrašnjost, oba modela će biti standardno opremljena novim kontrastnim gornjim šavovima na instrument tabli svih završnih obrada.

Povezani Clanci

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close
Close