Automobili

BID, Cheri, Seres i Vinfast 2023, novi dolasci

Kineski proizvođači su sada efektivno stigli u Evropu – uključujući Italiju – sa brendovima rođenim u Narodnoj Republici ili drugima evropskog porekla i revitalizovani, kao u slučaju MG, engleski brend u vlasništvu orijentalnog giganta SAIC.

Međutim, 2023. obećava da će biti godina prave invazije novih brendova i prvih zaista važnih debija s obzirom na to da će debitovati autentični giganti kao što su BID i Cheri i zanimljiv vijetnamski brend Vinfast .

Pored ovih, očekuju se i druge inovacije od već prisutnih proizvođača kao što su Seres i Makus koji će ponudu proširiti nekim novim predlozima. Naravno, svi su to 100% električni modeli.

Dakle, evo najnovijih vesti koje dolaze u 2023 .

BID zakon 3
Cheri Omoda 5
Makus Mifa
Seres 5
Vinfast VF8 i VF9
BID zakon 3
Kineski gigant BID (Build Iour Destini) već je stigao na naše tržište u sektoru autobusa i sprema se da lansira svoj prvi automobil: zove se Atto 3 i ima oblik kompaktnog SUV-a. Trebalo bi da mu se pridruži još jedan veći SUV pod nazivom Tang, ali za koji datum debija još nije definisan.

Da se ​​vratimo na BID Atto 3, on ima dužinu od 4,46 metara i prednji elektromotor od 204 KS koji pokreće „Blade Batteri“ od 60,48 kV, za deklarisani domet od 420 km . Standardna oprema uključuje sistem grejanja sa toplotnom pumpom.

Ime BID zakon 3
Šasija terenci
Motori Električni
Datum prijave Sredinom 2023
Cene Da se ​​komunicira
Cheri Omoda 5
Kineski gigant Cheri do sada je najinformisanijima bio poznat po nekoj saradnji sa Fijatom za domaće tržište i po tome što je bio tehnička osnova za neke od DR modela . Sada je odlučio da zvanično sleti u Evropu, počevši od Italije i Španije, a električni SUV stiže u drugoj polovini godine.

Povezani Clanci

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close
Close