Automobili

Honda e Limited Edition: verzija koju je odobrio Maks Verstapen

Honda je tehnički napustila Formulu 1 na kraju prošle sezone, ali Red Bul Racing će nastaviti da koristi svoje tehnologije do kraja sezone 2025. U međuvremenu, RB18 je trenutno prvi i drugi u šampionatu vozača posle 10 trka, sa Maksom Prednjači Verstapen, koji saigrača Serhija Pereza ​​vodi sa 34 poena razlike.

A kada ne vozi svoj Red Bull, svetski šampion iz 2021. zaostaje za Hondom e i promoviše ga lansiranjem nove specijalne serije „Limited Edition” ekskluzivno posvećene tržištu. Evropsko.

Kao što možete videti na fotografijama, automobil dobija “Premium Cristal Red” boju koju nećete naći u katalogu. Takođe ima crne umetke za kontrastni efekat, uključujući neke tamne značke na prednjoj i zadnjoj strani. Da bi to istakao, japanski brend ga je opremio specifičnim crnim alu felnama od 17 inča.

Pre nego što je osvojio Veliku nagradu Emilije-Romanje prošlog aprila, Maks Verstapen se dočepao ove Honde e Limited Edition u obližnjem gradu Doca. “Honda e Limited Edition je jednostavno divna. Ima fanki izgled, kompaktan dizajn i zabavno je voziti. To je odlično električno gradsko vozilo”, komentariše 24-godišnji holandski vozač.

Na osnovu nivoa opreme Advance, nema ništa jeftino u vezi sa ovom specijalnom serijom jer počinje od 38.120 funti u Velikoj Britaniji, što je ekvivalentno 44.230 evra. Uredna suma za model čija je autonomija ograničena na samo 220 km. Dovoljna autonomija za isključivo urbanu upotrebu što je rečeno, pogotovo što sa 154 ks i 315 Nm obrtnog momenta, japanski gradski automobil nije najneprijatniji za vožnju, naprotiv.

Povezani Clanci

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close
Close