Automobili

Kako kupiti Fiat Topolino

Fiat Topolino je već osvojio preko 10.000 Italijana. Postavljeno je mnogo prednarudžbina za inicijativu pokretanja „Budi prvi“ koja je pokrenuta prošlog 4. jula.

Laki četvorocikl (koji, podsećamo, može da se vozi od 14 godina) može se naručiti na zvaničnom sajtu Fijata, a isporuka se očekuje – čak i kod kuće – u januaru 2024. godine . Evo kako da to uradite.

Kako konfigurisati Fiat
Na namenskoj veb lokaciji možete da konfigurišete svoj Topolino od nule i pročitate sve različite informacije o dodatnoj opremi. Nakon što su svi odabiri napravljeni, klijent može izabrati trajanje kredita i prvu uplatu. Nakon što proverite rezime porudžbine, moraćete da sačekate obaveštenje od Fiata u vezi sa isporukom do najbližeg zastupnika ili direktno do kuće.

Obratite pažnju na to kako kupci mogu da provere poziciju Fiata u bilo kom trenutku, od porudžbine do isporuke, baš kao i proizvod kupljen na sajtu za e-trgovinu. Ovo je moguće sa Fiat veb lokacije , putem e-pošte za ažuriranje ili čak kontaktiranjem tima za pomoćne službe.

Koliko košta Fiat Topolino
Kataloška cena Topolina je 9.890 evra , ali ga je moguće kupiti na lizing i tako iskoristiti katalošku cenu od 7.544 evra. Inicijativa Stellantis Financial Services uključuje 48-mesečni lizing po ceni od 39 evra mesečno, uz učešće od 2.582 evra.

U kombinaciji, možete izabrati tri bezbednosna paketa, od identifikacionog obeležavanja kristala do pokrića za krađu/požar, potpunu/delimičnu pljačku, 24-časovnu pomoć i prirodne, društveno-političke i kristalne događaje.

Konačno, što se tiče garancije, međutim, Topolino uživa dvogodišnje pokriće bez ograničenja kilometraže. Baterija ima vek trajanja od tri godine ili 40.000 km.

Povezani Clanci

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close
Close