Automobili

Hibridni SUV od 620 KS? Evo BMV Ks5 M60i od daAHlera

Tražite li način da svoj blagi hibridni SUV učinite još „življim“? Ako imate BMV Ks5 M60i u svojoj garaži , možda biste želeli da razmislite o vožnji od dAHLer-a . Švajcarski tjuner je napravio poseban komplet posvećen bavarskom blagom hibridu od 530 KS koji njegove performanse približava performansama divljeg M Competition-a.

Pored ovoga, Ks5 dobija posvećenu i još agresivniju estetiku da izazove (čak i po izgledu) najbolje sportske automobile na svetu.

To je (skoro) pravi M
Srce dAHlerovih modifikacija tiče se 4.4 V8 biturbo motora. Od 530 KS i 750 Nm osnovne verzije, radionica je dostigla 620 KS i 850 Nm , praktično iste vrednosti kao i M Competition. Između ostalog, tjuner ističe da je dostupno i još snažnije podešavanje Stage 2, ali ne pojašnjavajući šta je povećanje konjskih snaga i obrtnog momenta.

Sa ovim podešavanjem 8-cilindara, maksimalna brzina je povećana na 270 km/h , dok je zvuk još privlačniji, zahvaljujući novim izduvnim cevima od 100 mm.

Da biste dali dodatni glas Ks5 , možete zatražiti i elektronski kontrolisan ventil koji reguliše izduvne decibele.

Atraktivan izgled
DAHlerov BMV se može prepoznati po ogromnim aluminijumskim felnama od 23 inča postavljenim na gume 305/30 R23 . Štaviše, na Ks5 su ugrađeni elektronski kontrolisani amortizeri koji čine automobil nižim i aerodinamičnijim, kao i poboljšavajući celokupno iskustvo vožnje.

Da bi sve bilo upotpunjeno, tu su malo izmenjeni branici u obliku, koji nose natpis dAHLer u istoj boji kao i karoserija.

Nažalost, za sve ove modifikacije ne postoji precizan cenovnik. Zainteresovane strane mogu direktno kontaktirati samo tjunera, koji čini komplete dostupnim za mnoge druge BMV-ove.

Povezani Clanci

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close
Close